Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Slipepapir med bruksanvisning

Slipepapir er en viktig ingrediens i ethvert forarbeid. Det er likevel en produktgruppe de færreste har særlig kunnskap om, bortsett fra at man har en formening om slipepapirenes korning.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slipepapir med bruksanvisning

Foto: Jon Halvorsen/Øistein Lie

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordan, som markedsfører slipeprodukter fra Santo, ønsker å bevisstgjøre forbrukerne og gjøre det trygt å velge. Det skjer gjennom et helt nytt slipepapirkonsept med en forpakning der bruksområde og korning er lett tilgjengelig i forkant. Slipepapirene vil være en naturlig del av Jordans innholdsrike verktøyvegg.  

- De færreste har kunnskap om slipepapirets kvalitet, egenskaper og bruksområde: Om baksidens lerret eller papirtykkelse, om bindemiddelets egenskaper, om kornene er skarpe eller avrundet, om papiret tåler hard mekanisk påkjenning og hvorvidt det lett fyller seg med slipestøv, sier salgs- og logistikkoordinator Lise A. Evje i Santo. - Ved å velge riktig produktgruppe velger du trygghet - og med kvalitet i slipingen som resultat. Alle rullene har liggende informasjon som gjør det lett å lese i hylla.

For å gjøre det enklere for forbrukere er produktene delt inn i tre grupper:

  • Sliping av maling, lakk og sparkel
  • Sliping av ubehandlet treverk
  • Våtsliping

I tillegg til rullene kommer det også nye slipesvamper i 12 og 26 mm tykkelse i 3 forskjellige korninger, samt en 26 mm slipekloss. Slipesvampene har nå samme korning på begge sider.

Dele på Pinterest

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]