Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Slipepapir med bruksanvisning

Slipepapir er en viktig ingrediens i ethvert forarbeid. Det er likevel en produktgruppe de færreste har særlig kunnskap om, bortsett fra at man har en formening om slipepapirenes korning.

cloud_download
fullscreen
  • Foto:

  • Trekk slipepapiret ut fra innsiden av rullen, råder Lise A. Evje i Santo. Da bevarer du informasjon om bruksområde og korning på emballasjen så lenge det er papir igjen.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Jordan, som markedsfører slipeprodukter fra Santo, ønsker å bevisstgjøre forbrukerne og gjøre det trygt å velge. Det skjer gjennom et helt nytt slipepapirkonsept med en forpakning der bruksområde og korning er lett tilgjengelig i forkant. Slipepapirene vil være en naturlig del av Jordans innholdsrike verktøyvegg.  

- De færreste har kunnskap om slipepapirets kvalitet, egenskaper og bruksområde: Om baksidens lerret eller papirtykkelse, om bindemiddelets egenskaper, om kornene er skarpe eller avrundet, om papiret tåler hard mekanisk påkjenning og hvorvidt det lett fyller seg med slipestøv, sier salgs- og logistikkoordinator Lise A. Evje i Santo. - Ved å velge riktig produktgruppe velger du trygghet - og med kvalitet i slipingen som resultat. Alle rullene har liggende informasjon som gjør det lett å lese i hylla.

For å gjøre det enklere for forbrukere er produktene delt inn i tre grupper:

  • Sliping av maling, lakk og sparkel
  • Sliping av ubehandlet treverk
  • Våtsliping

I tillegg til rullene kommer det også nye slipesvamper i 12 og 26 mm tykkelse i 3 forskjellige korninger, samt en 26 mm slipekloss. Slipesvampene har nå samme korning på begge sider.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]