IFI logo
Se flere bilder
Slipepapir med bruksanvisning

Foto: Jon Halvorsen/Øistein Lie

Slipepapir med bruksanvisning

Slipepapir er en viktig ingrediens i ethvert forarbeid. Det er likevel en produktgruppe de færreste har særlig kunnskap om, bortsett fra at man har en formening om slipepapirenes korning.

Øistein Lie

Øistein Lie
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordan, som markedsfører slipeprodukter fra Santo, ønsker å bevisstgjøre forbrukerne og gjøre det trygt å velge. Det skjer gjennom et helt nytt slipepapirkonsept med en forpakning der bruksområde og korning er lett tilgjengelig i forkant. Slipepapirene vil være en naturlig del av Jordans innholdsrike verktøyvegg.  

- De færreste har kunnskap om slipepapirets kvalitet, egenskaper og bruksområde: Om baksidens lerret eller papirtykkelse, om bindemiddelets egenskaper, om kornene er skarpe eller avrundet, om papiret tåler hard mekanisk påkjenning og hvorvidt det lett fyller seg med slipestøv, sier salgs- og logistikkoordinator Lise A. Evje i Santo. - Ved å velge riktig produktgruppe velger du trygghet - og med kvalitet i slipingen som resultat. Alle rullene har liggende informasjon som gjør det lett å lese i hylla.

For å gjøre det enklere for forbrukere er produktene delt inn i tre grupper:

  • Sliping av maling, lakk og sparkel
  • Sliping av ubehandlet treverk
  • Våtsliping

I tillegg til rullene kommer det også nye slipesvamper i 12 og 26 mm tykkelse i 3 forskjellige korninger, samt en 26 mm slipekloss. Slipesvampene har nå samme korning på begge sider.

Se flere bilder
Slipepapir med bruksanvisning

Foto:

Trekk slipepapiret ut fra innsiden av rullen, råder Lise A. Evje i Santo. Da bevarer du informasjon om bruksområde og korning på emballasjen så lenge det er papir igjen.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.