Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Sikker med sklisikring

  •  
  •   Publisert:
Liberon Sklisikring kan brukes både innendørs og utendørs.   Alanor
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det sies at de fleste ulykker skjer i hjemmet, og da er det godt det går an å redusere farene. En enkel måte for å unngå knall og fall er å sklisikre glatte overflater.

Dersom du har barn som løper over glatte gulv og i glatte trapper er sklisikring en rimelig forsikring for uhell. Sklisikring kan for eksempel brukes på baderommet, på kjøkkengulvet eller på trappetrinn.   

Kjekt på hytta

- Liberon Sklisikring passer godt i trappa til hemsen på hytta, der barna løper i sokkelesten, sier Leif Augustin i Alanor. Hos mange løper barna mye opp og ned trappa til hemsen, og dersom man først sklir er det vanskelig å holde balansen.  

Produktet påføres med rull eller pensel, og er vannfortynnbar. Den gir et klart, fargeløst sjikt som ikke vil endre overflatens utseende.

Enkel påføring

Pass på at flaten er helt ren før påføring, og fri for såperester, fett og støv. Du legger på sklisikringen med rull eller pensel, og det trengs kun ett strøk. Dersom flaten blir slitt er det bare å påføre igjen.

Sklisikringen kan også brukes utendørs som på terrasser, utetrapper og ved svømmebasseng, og er motstandsdyktig mot UV-stråler og vann.

Mer informasjon

www.alanor.no

Les også Livsfarlige fliser utendørs

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: