IFI logo
Se flere bilder
Sikker med sklisikring

Foto: Alanor

Sikker med sklisikring

Det sies at de fleste ulykker skjer i hjemmet, og da er det godt det går an å redusere farene. En enkel måte for å unngå knall og fall er å sklisikre glatte overflater.

Av Lise Mette Kjellberg

Av Lise Mette Kjellberg
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dersom du har barn som løper over glatte gulv og i glatte trapper er sklisikring en rimelig forsikring for uhell. Sklisikring kan for eksempel brukes på baderommet, på kjøkkengulvet eller på trappetrinn.   

Kjekt på hytta

- Liberon Sklisikring passer godt i trappa til hemsen på hytta, der barna løper i sokkelesten, sier Leif Augustin i Alanor. Hos mange løper barna mye opp og ned trappa til hemsen, og dersom man først sklir er det vanskelig å holde balansen.  

Produktet påføres med rull eller pensel, og er vannfortynnbar. Den gir et klart, fargeløst sjikt som ikke vil endre overflatens utseende.

Enkel påføring

Pass på at flaten er helt ren før påføring, og fri for såperester, fett og støv. Du legger på sklisikringen med rull eller pensel, og det trengs kun ett strøk. Dersom flaten blir slitt er det bare å påføre igjen.

Sklisikringen kan også brukes utendørs som på terrasser, utetrapper og ved svømmebasseng, og er motstandsdyktig mot UV-stråler og vann.

Mer informasjon:

www.alanor.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.