Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Sett farge på treverket og behold strukturen

Nordmenn elsker tre, det være seg i form av tregulv, trehus eller tremøbler. Og nå som vi også er blitt mer glade i farger, kan vi kombinere behovet for å fargesette, med å pleie og ta vare på våre treinteriører.

cloud_download
fullscreen
 • Sett farge på treverket og la samtidig strukturen skinne gjennom.

  Foto:

 • IBG har videreutviklet det allerede populære produktet, Panelhvit, for å gi forbrukerne mer å velge mellom.

  Foto:

 • Panel Cover finnes i seks farger: mellomgrå, blågrå, greige, lysegrå, mørkegrå og hvit.

  Foto:

 • Det er viktig å ta vare på treoverflatene, både med forbehandling og vedlikehold.

  Foto:

Annonse
Annonse
IBG har videreutviklet det allerede populære produktet, Panelhvit, for å gi forbrukerne mer å velge mellom.

IBG har videreutviklet det allerede populære produktet, Panelhvit, for å gi forbrukerne mer å velge mellom.

Tre er et levende materiale, og som alle andre levende ting, trenger det kjærlighet og omsorg for å overleve. IBG pangstartet derfor det nye året med en helt ny trepleieserie ved navn Proff Woodcare. Produktserien omfatter de tradisjonelle trepleieproduktene, men kommer i tillegg med en spennende nyhet, Panel Cover. Det brukes til å sette farge på for eksempel tretak, veggpanel og karmer som med årene har gulnet.

- Vi har tatt tak i bestselgeren i serien, Panelhvit, og videreutviklet det i samarbeid med produsenten, Nowocoat Industrial. Forbrukerne utvikler seg stadig, og vi er nødt til å utvikle oss i takt med dem, sier Finn Robøle, daglig leder i IBG.

Nordmenn vil ha farger

Panel Cover finnes i seks farger: mellomgrå, blågrå, greige, lysegrå, mørkegrå og hvit.

Panel Cover finnes i seks farger: mellomgrå, blågrå, greige, lysegrå, mørkegrå og hvit.

Som mange andre, har også IBG sett at nordmenn endelig tørr å satse mer på farger, og vi er ikke lenger så redde for å legge farger på trehvite vegger.

- Nordmenn har blitt mer vågale når det kommer til bruk av farger, og vi er klare for å satse på noe annet enn hvite vegger. Derfor ønsker vi å komme med et bredere utvalg, for å bidra til denne utviklingen vi ser hos forbrukerne, og det er dette ønsket som har resultert i Panel Cover, forteller Robøle.

Panel Cover får du i fem ulike fargenyanser, i tillegg til den allerede eksisterende hvite, og det er lagt mye arbeid i å finne de rette fargene.

- Vi har jobbet mye med å identifisere hvilke farger kundene etterspør, og har sammen med produsent og IFI selv, klart å komme fram til de fargekombinasjonene vi har tro på, sier Robøle.

Treets struktur skal skinne gjennom

- Panel Cover vil bidra til å utvide fargespekteret innen renovering av behandlede og ubehandlede overflater i tre, samtidig som den naturlige trestrukturen skinner gjennom, forteller Robøle.

Vi er glade i tre som materiale av en grunn, og mange ønsker ikke at den originale trestrukturen skal bli borte, noe også IBG mener er viktig.

- Dette er ikke en maling, som gjemmer bort treverket. Mange ønsker jo muligheten til å beholde treets struktur, samtidig som man tilfører overflaten en farge. Tross fargen kan du fremdeles se strukturen i treet, forklarer Robøle.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

IBG

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]