IFI logo

Selvrensende husmaling fra Nordsjö

Sol, vind, regn og ekstreme temperatursvingninger; det norske klimaet er tøft for huset.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö One Super Tech Med kan ha en holdbarhet på opp til 16 år om den påføres etter produsentens anvisninger. Nå har denne populære malingen blitt enda bedre. Den er blitt selvrensende og får fasaden til fremstå som nymalt, hver dag hele året.

Unngå sopp og alger

Å holde en fasade ren for sopp og alger og annen begroing er et stort problem, i tillegg til trafikkstøv og andre forurensende partikler som følger med vind og regn.

Du trenger ikke å være ekspert for å forstå at det kreves et slitesterkt og beskyttende kvalitetsprodukt for å få et langsiktig og holdbart resultat på en malt trefasade.

Regnet skyller bort skitten

Nordsjös eksteriørmaling, Nordsjö One Super Tech, gir fasaden langvarig beskyttelse gjennom god vedheft, god dekkevne og god fargebestandighet.

Takket være den nye, unike sammensetningen, har produktet nå også fått selvrensende egenskaper. Dette bidrar til å holde overflaten ren og vakker i all slags vær året rundt.

Du får en overflate som er glatt og hard, men fortsatt fleksibel. Minimalt med skitt fester seg til overflaten, og at det som likevel fester seg, vaskes vekk av regnet. Resultatet er at risikoen for sopp og alger reduseres betydelig.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.