IFI logo

Selvrensende husmaling fra Nordsjö

Sol, vind, regn og ekstreme temperatursvingninger; det norske klimaet er tøft for huset.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Utendørs
Dele

Populær og holdbar maling

Nordsjö One Super Tech Med kan ha en holdbarhet på opp til 16 år om den påføres etter produsentens anvisninger. Nå har denne populære malingen blitt enda bedre. Den er blitt selvrensende og får fasaden til fremstå som nymalt, hver dag hele året.

Unngå sopp og alger

Å holde en fasade ren for sopp og alger og annen begroing er et stort problem, i tillegg til trafikkstøv og andre forurensende partikler som følger med vind og regn.

Du trenger ikke å være ekspert for å forstå at det kreves et slitesterkt og beskyttende kvalitetsprodukt for å få et langsiktig og holdbart resultat på en malt trefasade.

Regnet skyller bort skitten

Nordsjös eksteriørmaling, Nordsjö One Super Tech, gir fasaden langvarig beskyttelse gjennom god vedheft, god dekkevne og god fargebestandighet.

Takket være den nye, unike sammensetningen, har produktet nå også fått selvrensende egenskaper. Dette bidrar til å holde overflaten ren og vakker i all slags vær året rundt.

Du får en overflate som er glatt og hard, men fortsatt fleksibel. Minimalt med skitt fester seg til overflaten, og at det som likevel fester seg, vaskes vekk av regnet. Resultatet er at risikoen for sopp og alger reduseres betydelig.

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Når kan man beise terrassen?

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Asset 6_01
Selvrensende maling og dekkbeis test
Utendørs

Selvrensende maling og dekkbeis test

Med selvrensende maling eller dekkbeis som har Smart Flow-teknologi kan du male 20 prosent lengre per dypp i bøtta, sier ekspertene. Den selvrensende teknologien skal også sørge for...

Asset 6_01
Ny terrasse på en dag
Utendørs

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.