Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Pimp opp kleshengerne

Er garderoben full av kjedelige kleshengere fra IKEA? Hvorfor ikke pynte dem litt? Friske farger og dekor i klesskapet kan gjøre mye for humøret en trøtt morgen. Her viser den svenske formgiveren og bloggeren Sofia Brolin hvor fint det kan bli.

  • Man kan ikke annet enn å bli i godt humør når klesskapet møter deg med farger og glitter!

    Foto:

  • Forslag til materialer.

    Foto:

  • Med Casco Expresslim er jobben rask og enkel.

    Foto:

Annonse
Annonse

Materialer finner du blant bortlagte klær, tilbehør som ikke brukes og i syskrinet. Her er det kun fantasien som setter begrensinger. Men foruten kleshengere i tre, kan perlefrynser, bånd, paljetter, perler, gammelt tilbehør, glidelåser og knapper være gode forslag.

Ta det du har, men her er et forslag til ting som kan brukes.

Ta det du har, men her er et forslag til ting som kan brukes.

Et egnet lim er også nødvendig. Casco Expresslim er et lim som passer veldig godt til raskt å lime sammen forskjellige materialer, for eksempel plast, metall, tre, stoff, keramikk, kartong og filt. Det renner ikke og egner seg godt til liming av loddrette flater. Limet tørker og herder på få sekunder, så ta én detalj om gangen. Lim detaljene rett på kleshengeren ved å stryke et tynt lag Casco Expresslim på den ene flaten.

– Et tips er å ta en skikkelig opprydding av garderoben i forbindelse med at du dekorerer kleshengerne dine. For å skape et helt nytt inntrykk kan du også male kleshengerne før du begynner å dekorere dem, sier formgiveren og bloggeren Sofia Brolin.

 

 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

www.casco.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]