IFI logo
Se flere bilder
Pimp opp kleshengerne

Foto: Casco

Pimp opp kleshengerne

Er garderoben full av kjedelige kleshengere fra IKEA? Hvorfor ikke pynte dem litt? Friske farger og dekor i klesskapet kan gjøre mye for humøret en trøtt morgen. Her viser den svenske formgiveren og bloggeren Sofia Brolin hvor fint det kan bli.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Materialer finner du blant bortlagte klær, tilbehør som ikke brukes og i syskrinet. Her er det kun fantasien som setter begrensinger. Men foruten kleshengere i tre, kan perlefrynser, bånd, paljetter, perler, gammelt tilbehør, glidelåser og knapper være gode forslag.

Et egnet lim er også nødvendig. Casco Expresslim er et lim som passer veldig godt til raskt å lime sammen forskjellige materialer, for eksempel plast, metall, tre, stoff, keramikk, kartong og filt. Det renner ikke og egner seg godt til liming av loddrette flater. Limet tørker og herder på få sekunder, så ta én detalj om gangen. Lim detaljene rett på kleshengeren ved å stryke et tynt lag Casco Expresslim på den ene flaten.

– Et tips er å ta en skikkelig opprydding av garderoben i forbindelse med at du dekorerer kleshengerne dine. For å skape et helt nytt inntrykk kan du også male kleshengerne før du begynner å dekorere dem, sier formgiveren og bloggeren Sofia Brolin.

 

 

Se flere bilder
Ta det du har, men her er et forslag til ting som kan brukes.

Foto:

Ta det du har, men her er et forslag til ting som kan brukes.

Mer informasjon

www.casco.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.