Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Nytt Inspirasjon i butikkene 1/11

Sommeren kom i rekordfart i år, og for mange ble det plutselig synlig at huset trenger litt omsorg eller forandring. Ønsker du gode råd, inspirasjon eller praktiske tips til oppussingen, kan du hente vårens utgave av Inspirasjon hos din lokale fargehandel eller byggvarehus.

cloud_download
fullscreen
  • Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Og du finner det hos din lokale fargehandel eller byggvarehus.

    Foto:

  • I denne utgaven av Inspirasjon kan du blant annet lese om hvordan denne lille hybelen ble funksjonell og praktisk - og ikke minst veldig lekker.

    Foto:

  • Lurer du på å male døren din, finner du god veiledning i bladet.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. I vårens utgave finner du gode tips og inspirerende artikler enten til både innendørs og utendørs oppussing.

Inne

De hvite interiørfargene vi har sett i mange år, er nå på vei ut av trendbildet. Denne sesongen er trenden å utfordre deg til å sette sammen møbler og farger på nye måter. Det er ikke snakk om et virvar av sterke kulører, men en myk og lun sammensetning av nyanser av blant annet beige, gråbrunt, grått og blått. Hvordan fargene kan brukes i praksis, kan du lese om på trendsidene.

Vi har også denne gangen fulgt noen lekre oppussingsprosjekter. Her kan du se hvordan et traust sommerhus ble lyst og innbydende, eller hvordan et lite krypinn ble funksjonelt og flott.

Ute

Sommerhalvåret er naturligvis storsesong for oppussing ute. Utvendig oppussing er derfor viet godt med plass i sesongens Inspirasjon. Her finner du blant annet en haug med tips for hvordan man skal velge riktig husfarge. Og har du tenkt på at døren kanskje kan males knall gul?

Slik gjør du det

Praktiske tips er alltid en viktig del av Inspirasjon. Denne gang viser vi trinn-for-trinn blant annet hvordan du skal male inngangsdøren, ta vare på en sliten terrasse, pusse opp hagemøblene eller gå frem for å male dekorstriper på veggen.

Oppdatert: 14.02.2014  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
close

Les mer

[Some text some message]