IFI logo
Se flere bilder
Nytt fargekart med eksperthjelp til fargevalget

Foto: Flügger

Nytt fargekart med eksperthjelp til fargevalget

Det er mange faktorer i et hjem som virker inn på hvordan fargene oppleves. I Flüggers nye fargekart får man nyttige eksperttips som gjør valget av farger til de store flatene litt enklere.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvordan virker fargene utendørs på veggfargene inne? Og hvordan forholder man seg til lys fra vinduer i nord- og sørvendte rom når man skal velge fargenyanser? De store overflatene dominerer stemningen og estetikken i hjemmet og det er viktig å ta høyde for alle faktorer, slik at man blir fornøyd med fargevalget over.

Avgjørende fargevalg

Med det nye fargekartet “at Home by Flügger” er det enklere å velge farger til de store overflatene i hjemmet. Det er viktig å etablere fargene på de store arealene før man begynner med detaljer og dekorasjon. Derfor inneholder ikke “at Home by Flügger” bare 22 elegante hvit- og grånyanser, men også ekspertens råd og veiledning til fargevalget som er svært avgjørende for hjemmets helhetlige estetikk.

Arkitektens råd og tips

Arkitekt og fargeekspert Anne Christensen fra Flügger har valgt ut fargene på "at Home"-fargekartet. Fargene er delt inn i en varm og en kald skala. Kartet inneholder også hennes råd og tips om hvordan fargene kan fremheve arkitekturen og møblene i samspill med lys og skygge – og blanke og matte overflater. I tillegg har hun gitt noen forslag til fargeforløp fra rom til rom, og effektfull bruk av kontraster. Alt dette gjør "at Home by Flügger" til et verdifullt verktøy til fargevalg i hvite, grå og nøytrale nyanser.

Du kan hente "at Home by Flügger" gratis hos Flügger farve, hvor du også kan finne inspirasjon og få råd om fargevalg til de store overflatene i hjemmet.

Mer informasjon:

www.flugger.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.