IFI logo
Se flere bilder
Nytt fargekart

Foto:

Nytt fargekart

Dyrup lanserer nå nye interiørfarger for året 2003/2004. Formålet er å informere og inspirere om forskjellige fargekombinasjoner og fargene presenteres i et eget fargekart med tilhørende inspirasjonsbilder.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fargekartet er presentert i fire temaer som er basert på tendenser i vårt samfunn. Det er utviklet i samarbeid med Dyrups fargespesialister og trendforskere.

CALM-fargene bidrar umiddelbart til fred og ro i et rom. Kombinasjoner av hvite nyanser og nye, matte farger tar seg flott ut. De ulike nyansene i grått representerer de nye, nøytrale fargene for elegante, dempende bomiljøer. Suppler med lekre stoffer, ekstra myke badehåndklær, tepper i kasjmir og silke og dundyner, spredt belysning eller levende lys.

COUNTRY-fargene er en feminin og moderne palett som viser nye løsninger innenfor rammene av et tradisjonelt tema. Nydelige, klassiske rosa- og syrinfarger fremheves med myke gråtoner og en dyp geraniumrød. Du kan kombinere nyansene, ta i bruk en rekke kontraster av rosa i samme rom. Nye, nøytrale farger setter et sofistikert preg på en dempet, men også veiledende palett.

CLASSIC-fargene er fremstilt og bearbeidet for å passe til vår moderne livsstil og omgivelser. Kjente og kontrastskapende nyanser går hånd i hånd og skaper en ny stil med uvante kombinasjoner. Tradisjonelle farger, som f.eks. oker, basisrød og kornblå har fått nytt liv og kombineres nå med nøytrale fargetoner. Eller de blir fremhevet ved hjelp av virkelig mørke nyanser som f.eks. sjokolade, marine eller mørk mink.

CONTEMPORARY-fargene er inspirert av en overbevisende blanding av nye og eldre stilarter. Solide, pigmentsterke farger blir som nye når de kombineres med farger som f.eks. grå eller koboltblå. Kontraster og kombinasjoner gir mange nye og spennende muligheter til hjemmet. Suppler med helt spesielle møbler og diverse kunst. Det handler om å uttrykke seg selv og skape et unikt og sterkt personlig miljø.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.