Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

Nå er nytt Inspirasjon ROM for ROM endelig ute i butikkene! Plukk opp den ferske utgaven hos din nærmeste fargehandel eller byggevarehus.

cloud_download
fullscreen
  • Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

    Foto: Inspirasjon ROM for ROM

  • Foto:

Annonse
Annonse
Inspirasjon ROM for ROM

Inspirasjon ROM for ROM

I årets utgave av Inspirasjon ROM for ROM, får du gode tips om fargesetting, gulv, maling, tapet og mye mer – til hvert av boligens rom.

Vi besøker et nyoppusset småbruk fra 1800-tallet, og du kan bli med inn! Magasinet er i tillegg spekket med nyttige tips, som hvordan du kan finne din stil blant fargetrendene, hvordan du pusser opp spisebordet, demper lydnivået i stuen og guiden til hvordan du kan få herskapelig og moderne stil på kjøkkenet. I tillegg kan du lære hvordan du kan innrede med mørke farger på soverommet og hva du kan gjøre for å stenge solen ute så minstemann kan få en god natts søvn.

Bli med inn på badet og se hvordan det har forandret funksjon – fra et praktisk mellomstopp til en viktig sone der vi skal pleie vårt indre. Få lure tips til en smart entré og bli inspirert til å gjøre noe litt vågalt!

I uterom-seksjonen finnes nyttig og inspirerende innhold om fasademaling, fasadevask, terrassebeis og verktøyet du må ha. Vi fokuserer også på mønstergulv inne, og her er det enkelt å finne favoritter!

Alt dette - og mye, mye mer! Så plukk opp magasinet neste gang du er innom en fargehandel eller byggevarehus, og la deg inspirere!

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
close

Les mer

[Some text some message]