IFI logo
Se flere bilder
Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

Foto: Inspirasjon ROM for ROM

Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

Nå er nytt Inspirasjon ROM for ROM endelig ute i butikkene! Plukk opp den ferske utgaven hos din nærmeste fargehandel eller byggevarehus.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets utgave av Inspirasjon ROM for ROM, får du gode tips om fargesetting, gulv, maling, tapet og mye mer – til hvert av boligens rom.

Vi besøker et nyoppusset småbruk fra 1800-tallet, og du kan bli med inn! Magasinet er i tillegg spekket med nyttige tips, som hvordan du kan finne din stil blant fargetrendene, hvordan du pusser opp spisebordet, demper lydnivået i stuen og guiden til hvordan du kan få herskapelig og moderne stil på kjøkkenet. I tillegg kan du lære hvordan du kan innrede med mørke farger på soverommet og hva du kan gjøre for å stenge solen ute så minstemann kan få en god natts søvn.

Bli med inn på badet og se hvordan det har forandret funksjon – fra et praktisk mellomstopp til en viktig sone der vi skal pleie vårt indre. Få lure tips til en smart entré og bli inspirert til å gjøre noe litt vågalt!

I uterom-seksjonen finnes nyttig og inspirerende innhold om fasademaling, fasadevask, terrassebeis og verktøyet du må ha. Vi fokuserer også på mønstergulv inne, og her er det enkelt å finne favoritter!

Alt dette - og mye, mye mer! Så plukk opp magasinet neste gang du er innom en fargehandel eller byggevarehus, og la deg inspirere!

Se flere bilder
Inspirasjon ROM for ROM

Foto:

Inspirasjon ROM for ROM

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.