Kategorier

Meny

Konto

Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

Nå er nytt Inspirasjon ROM for ROM endelig ute i butikkene! Plukk opp den ferske utgaven hos din nærmeste fargehandel eller byggevarehus.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ny utgave av Inspirasjon ROM for ROM

Foto: Inspirasjon ROM for ROM

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets utgave av Inspirasjon ROM for ROM, får du gode tips om fargesetting, gulv, maling, tapet og mye mer – til hvert av boligens rom.

Vi besøker et nyoppusset småbruk fra 1800-tallet, og du kan bli med inn! Magasinet er i tillegg spekket med nyttige tips, som hvordan du kan finne din stil blant fargetrendene, hvordan du pusser opp spisebordet, demper lydnivået i stuen og guiden til hvordan du kan få herskapelig og moderne stil på kjøkkenet. I tillegg kan du lære hvordan du kan innrede med mørke farger på soverommet og hva du kan gjøre for å stenge solen ute så minstemann kan få en god natts søvn.

Bli med inn på badet og se hvordan det har forandret funksjon – fra et praktisk mellomstopp til en viktig sone der vi skal pleie vårt indre. Få lure tips til en smart entré og bli inspirert til å gjøre noe litt vågalt!

I uterom-seksjonen finnes nyttig og inspirerende innhold om fasademaling, fasadevask, terrassebeis og verktøyet du må ha. Vi fokuserer også på mønstergulv inne, og her er det enkelt å finne favoritter!

Alt dette - og mye, mye mer! Så plukk opp magasinet neste gang du er innom en fargehandel eller byggevarehus, og la deg inspirere!

Dele på Pinterest Inspirasjon ROM for ROM

Inspirasjon ROM for ROM

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]