IFI logo
Se flere bilder
Ny utgave av Inspirasjon i butikk nå

Foto:

Ny utgave av Inspirasjon i butikk nå

Sommeren er for lengst over, og det er tid for å kose seg innendørs. La deg inspirere av høstens vakre farger, og gjør hjemmet ditt personlig og varmt. I nyeste utgave av Inspirasjon kan du få mange gode impulser og råd. Bladet får du hos din lokale fargehandel eller byggvarehus.

 Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette nummeret er viet til fargene. Du kan lese om hvordan interiørdesigner Ellen Skifjeld bruker farger, tapeter og tekstiler som passer inn i en norsk stue i 2011. Vi har også besøkt et hjem der fargene står sterkt og som viser hvordan man kan ha et fargerikt hjem uten at det blir gammeldags.   

Det viktige badet

Et annet tema i bladet er baderommet. Dersom du planlegger å pusse opp badet kan du få gode råd her. Du kan lese om hva Byggebransjens Våtromsnorm er, og hvorfor du bør bruke en våtromssertifisert bedrift til å utføre arbeidet. Du finner også en oversikt over materialer du kan bruke på baderomsveggene. Kanskje du skal velge våtromsmaling eller våtromsvinyl?  

Se flere bilder
Det viktige badet

Foto:

Våtromsmaling er vannavvisende maling som inneholder sopphindrende midler og kan brekkes i mange farger.

Moderne materialer

Dersom du ønsker et nytt kjøkkengulv kan du få gode tips i Inspirasjon. Vi tar for oss forskjellige gulvtyper og ser hvordan det passer inn med slitasjen som oppstår på et kjøkken.


Vi tar deg også med inn i en funkisbolig. Boligeieren har endret på planløsning og gjort leiligheten til sin egen med flotte detaljer og materialer. Kanskje furu er et riktig valg for deg? Furu er tilbake, gjerne med en moderne vri. Hvordan du kan bruke treverket kan du lese om i Inspirasjon.   

Gjør det selv

I bladet kan du også finne praktiske råd som for eksempel hvordan du kan fornye kjøkkenet med tapet, hvordan du maler en dør slik en malermester gjør det, og hvordan du kan gi taket et løft ved å male det.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.