Kategorier

Meny

Konto

Ny stil med takbjelker

Drømmer du om en trendy loftsleilighet? Eller en gjennomført kolonistil med mørkbeisede dekorelementer? Takbjelker gjør susen! Og er de ikke allerede på plass i huset, er det lett å jukse!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ny stil med takbjelker

Foto: NMC/Deco Systems

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes nemlig kopier av disse gamle, tunge takbjelkene som ser forbausende ekte ut og umiddelbart gir rommet et rustikt utseende.

- Bjelkene er så naturtro at man må kjenne på dem for å skille dem fra treverk, sier Olaf Rimstad, daglig leder hos Deco Systems, som er leverandør av bjelkene.

Produktet heter Nomabeam, og er eksakte kopier av originale eikebjelker. Utskjæringer, arr og fargenyanser gir bjelkene et livaktig utseende.

Enkel montering

Bjelkene produseres i et kunstmateriale som gjør dem svært lette - noe som naturligvis er en stor fordel under montering. Når man kjøper produktet følger det med et eget lim som skal brukes ved oppsetting. Montering er ikke vanskelig, og noe man fint kan greie selv om man er litt nevenyttig.

For en ekstra effekt kan det innfelles downlights i bjelkene. Siden de er hule innvendig, fungerer de også fint som ledningsskjulere.

Flere typer

Nomabeam kommer i fargene mørk brun og lys brun, leveres i 2, 3 og 4 meters lengde og en rekke forskjellige høyder og bredder. Både halvstokk og helstokk er tilgjengelig, og de kan fint monteres sammen for variasjon.

Mer informasjon

www.decosystems.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]