IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Ny stil med takbjelker

Foto: NMC/Deco Systems

Ny stil med takbjelker

Drømmer du om en trendy loftsleilighet? Eller en gjennomført kolonistil med mørkbeisede dekorelementer? Takbjelker gjør susen! Og er de ikke allerede på plass i huset, er det lett å jukse!

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes nemlig kopier av disse gamle, tunge takbjelkene som ser forbausende ekte ut og umiddelbart gir rommet et rustikt utseende.

- Bjelkene er så naturtro at man må kjenne på dem for å skille dem fra treverk, sier Olaf Rimstad, daglig leder hos Deco Systems, som er leverandør av bjelkene.

Produktet heter Nomabeam, og er eksakte kopier av originale eikebjelker. Utskjæringer, arr og fargenyanser gir bjelkene et livaktig utseende.

Enkel montering

Bjelkene produseres i et kunstmateriale som gjør dem svært lette - noe som naturligvis er en stor fordel under montering. Når man kjøper produktet følger det med et eget lim som skal brukes ved oppsetting. Montering er ikke vanskelig, og noe man fint kan greie selv om man er litt nevenyttig.

For en ekstra effekt kan det innfelles downlights i bjelkene. Siden de er hule innvendig, fungerer de også fint som ledningsskjulere.

Flere typer

Nomabeam kommer i fargene mørk brun og lys brun, leveres i 2, 3 og 4 meters lengde og en rekke forskjellige høyder og bredder. Både halvstokk og helstokk er tilgjengelig, og de kan fint monteres sammen for variasjon.

Mer informasjon

www.decosystems.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.