Kategorier

Meny

Konto

Norsk natur er noe av det mest fargerike som finnes

Vi er heldige her i Norge, hvor alle årstidene er forskjellige, med hver sin herlige fargepalett. Fargerike har i sitt nye fargekart latt seg inspirere av floraen vår, og alle de vakre nyansene den inneholder.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Norsk natur er noe av det mest fargerike som finnes

Foto: Fargerike

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farger og stemning

Her kan du finne gode og kjente nyanser som passer perfekt inn i norske hjem, og ikke minst i det norske lyset. Fargerike følger godt med på vårt forhold til farger. De fargene som det er vanskeligste å skape stemning og atmosfære med i hjemmet, er hvitt, beige og grått. Særlig hvis de brukes på flere flater i tillegg til veggene.

Dele på Pinterest Farger og stemning

Hvitt er kaldt

Gjennom Fargerikes årlige undersøkelse, kom det frem at, mens hvitt ofte oppfattes som sterilt og kaldt, synes vi grått er deprimerende og at beige er kjedelig. Likevel innreder vi ikke med favorittfargene våre, men føler at de «vanlige» fargevalgene er tryggere. Med dette fargekartet, håper Fargerike å gjøre det enda enklere å hoppe ut i fargehavet, og velge favorittfargen sin på veggen. Det er ofte når man tar en sjanse, at man ender opp med å bli ekstra fornøyd.

Dele på Pinterest Hvitt er kaldt

Fargene er tilbake

- Vi har en spennende tid foran oss, og det er tydelig at det norske folk er klare for å omfavne fargene igjen, på samme måte som vi har gjort de siste 150 årene, med et lite opphold de siste ti, forteller Fargerikes kreative leder, Dagny Thurmann-Hoelseth.

Dele på Pinterest Fargene er tilbake

Personlig uttrykk

Fargekartet Norsk Flora er fylt med deilige, glade farger, og er som skapt for å leke seg med, enten du er ute etter å male taket, gulvet, møbler, eller alt sammen – mulighetene for et personlig uttrykk er store.

Dele på Pinterest Personlig uttrykk

For mer informasjon:

www.fargerike.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]