IFI logo
Se flere bilder
Mykt underlag for de aller minste

Foto: Tarkett

Mykt underlag for de aller minste

Barn tilbringer mye tid på gulvet, og spesielt de aller minste som ikke behersker kunsten å gå ennå. Da er et gulv som er mykt både å sitte på og å se på en stor fordel.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Som foreldre ønsker vi å lage rom tilpasset barnas alder. Det er bakgrunnen til at vi i år har valgt å lansere en egen gulvkolleksjon rettet spesielt mot barn, sier Lill-Ann Mo, salgssjef hos Tarkett.

Gulvprodusenten jobber kontinuerlig med å gjøre utvalget av gulv komplett i tråd med det markedet ønsker, og har derfor i år valgt å gjøre noe spesielt for de yngste i husstanden. 

Se flere bilder
Morsomt mønster i fine farger.

Foto:

Morsomt mønster i fine farger.

Praktisk vinyl

Vinyl er blant de mest ideelle gulvene man kan ha på et barnerom. Det er slitesterkt, lett å holde rent, mykt, føles ikke kaldt, er forholdsvis rimelig og finnes i et hav av ulike design. Det er grunnen til at Tarkett valgte å lage barneromskolleksjonen i det populære gulvmateriale.

- Kolleksjonen er tatt frem med tanke på å lage de første koselige atmosfærene for barna våre. De er myke å gå på, er lyddempende og har lekne mønstre som passer for små føtter. Med disse egenskapene så egner vinyl seg spesielt godt på barnerommet der lek og moro ofte foregår på gulvet, sier Mo videre.

Gulvene i Tarkett Kids finnes i fine mønstre i myke farger – noen av mer diskret art, mens andre som fungerer som blikkfang i flere farger.

Se flere bilder
Blå stjernevariant fra Tarkett Kids.

Foto:

Blå stjernevariant fra Tarkett Kids.

Mer informasjon

Tarkett

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.