IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Murpuss over fliser

Foto: ifi.no

Murpuss over fliser

Vi har et område i stua som er flislagt. Nå ønsker vi å pusse veggen og sette inn en ny ovn. Vi har hørt om en sterk flisheft som brukes når flis legges utenpå flis. Kan denne brukes som underlag for et lag med murpuss?

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Casco SuperPrimer brukes for å gi bedre vedheft før sparkling eller montering av fliser. Jon Lotsberg i Casco sier at den også kan brukes som underlag før murpuss.

Enkel påføring

Produktet kan brukes på fliser, men også andre tette, faste underlag som metall, stål og aluminium. Før påføring må underlaget være helt støvfritt og rent. Du kan påføre SuperPrimer med børste, stål eller rulle. Primeren er pigmentert med en lyseblå farge, som gjør at du enkelt ser hvor du har påført blandingen. Den gir en noe sandete overflate når den har tørket.

Dagen etter at du har påført primeren, kan du begynne å pusse. Om veggen ikke behandles innen 36 timer må området primes på nytt.

Mer informasjon

www.casco.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.