Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Maskuline bad

Badet skal ikke lenger være småblomstrete og rosa med massevis av pyntegjenstander og flasker langs vaskekum og kar.

cloud_download
fullscreen
 • Sandstone fra Höganäs

  Foto:

 • Topstone fra Höganäs

  Foto:

 • Trend fra Höganäs

  Foto:

 • Trend fra Höganäs

  Foto:

 • Eden fra Höganäs

  Foto:

 • New Raku fra Höganäs

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Trenden går mot mer maskuline bad, kjennetegnet av grove materialer som stål, mørk tre og betong. Fargene er brun og beige, og innredningen er stram og minimalistisk med vekt på lekker design.

Avdempet og elegant

- En av de mest markante tendenser innen baderomsinnredning i dag, er at håndvasken skal stå ovenpå bordflaten i motsetning til den tradisjonelle nedsenkede vask, sier Åse Imset, interiørarkitekt med badet som spesialfelt. I tillegg er alle nipsgjenstander gjemt vekk i skuffer og skap. Badet skal være enkelt innredet, belysningen dempet, gjerne med downlights, og fargene i avstemte jordfarger.

En følelse av spa

Du skal få en følelse av spa når du trer inn på badeværelset. Varme gulv, romslige dusjkabinett med massasjestråler, boblebad og innebygde musikkanlegg kjennetegner dagens baderomstrend. Imset forteller at trenden er en naturlig motvekt til det mange opplever som en stresset og hektisk hverdag full av glorete reklamer og støy.

- Vi har behov for å "lande" når vi kommer hjem og hente ny energi på et bad i rolige omgivelser, der tiden kan stå stille et øyeblikk og vi kan fordype oss i egenpleie og avslapping.

Disse fører produktet:

Höganäs tlf. 22 97 42 00

remove_circle_outline
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Tarkett annons
[Some text some message]