Kategorier

Meny

Konto

Masker hjørner i en fei

Maskering av flislagte hjørner kan være et tidkrevende arbeid med variabelt resultat. Men nå kan en ny, norsk oppfinnelse gjøre jobben enklere for deg. Produktet lanseres i juni.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Masker hjørner i en fei

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både for privatpersoner og profesjonelle håndverkere kan påføring av maskeringstape i hjørner være en utfordring. Ofte brukes vanlig maskeringstape eller fugeklosse, og de gir begge varierende resultat.

Parallellmaskerer hjørnene

Det nye produktet kan gjøre denne jobben enklere ved å parallellmaskere det aktuelle hjørnet raskt og effektivt. En brettet tape som passer godt i hjørnet er lett å påføre. Utenpå ligger en plastfolie, som snittes og fjernes før fuging - og tilbake på veggen står maskering på begge sider av hjørnet. Så er det bare å sette i gang med fugingen, en fugeformer medfølger og gjør jobben lettere. Når man til slutt fjerner maskeringen har man en perfekt silikonfuge i hjørnet.

Produseres i Norge

Gode vilkår for næringsetablering og støtteordninger at gründerne valgte å legge produksjonen til Vadheim i Høyanger. Fabrikken blir dermed Skandinavias andre rene tapefabrikk, i tillegg til Norgesplaster.

- Med støtte fra Innovasjon Norge og finansiering hos en lokal bank her i Høyanger, har Tape Invent etablert seg i moderne industrilokaler. Vi har stor tro på at selskapets patenterte oppfinnelse vil gjøre etableringen av produksjonsbedriften vellykket, sier daglig leder i Høyanger Næringsutvikling AS, Petter Sortland.

Produktet markedsføres under navnet CornerTape og finnes i tre størrelser beregnet på ulik bruk. 6mm brukes der det passer med en ekstra smal fuge, 8mm til normale flisehjørner og 11mm der det er nødvendig med en bred fuge.

Disse fører produktet:

CornerTape

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]