IFI logo
Se flere bilder
Ikke lenger trøbbel med tape

Foto: Kristian Owren og produsenten

Ikke lenger trøbbel med tape

Lei av problemer med maskeringstape? Vanskelige hjørner og ujevne kanter? Eller synes du det er et stress når tapen må av med en gang du er ferdig med å male? Nå har det kommet tre nye produkter som skal gjøre tapingen til en lek!

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

At det kan være vanskelig å legge maskeringstape er ingen hemmelighet. En rekke sliter med å få et fint resultat. Og når mange maler med vannløselige malinger som tørker raskt kan det fort bli problemer. Gode redskaper er derfor nyttig for et flott resultat. Tape som er lett å sette på, ikke strekker seg, kan sitte lenge, og dekker hjørner bidrar til at det er mulig å male raskt. Hittil har markedet av maskeringstape vært begrenset, men det er heldigvis på vei til å snu.

Hjørnetape

Plassering av maskeringstape i hjørner kan være en kronglete og tidkrevende jobb. Uten erfaring kan være svært strevsomt å få et jevnt resultat. Nå er et nytt produkt ute på markedet som skal gjøre jobben enklere for deg som maler. Små stykker av tape produsert i vinkler settes direkte i hjørnene, og sikrer et jevnt og nøyaktig utfall. Tapen er produsert i et tykt papir som er lett å jobbe med. Du trenger heller ikke stresse med å bli fort ferdig, da tapen kan sitte på i opptil 14 dager uten å skade underlaget.

Malermester og partner i M. Bratfoss as, Tina Juuhl, er positiv til den nye medhjelperen.

-Som malermester blir man lært opp til å ikke bruke tape i det hele tatt, så for oss går det greit uten, men det er veldig bra for meg som driver med dekor, uttaler hun. Hun understreker også at det nok vil være til god hjelp for privatpersoner uten trening når de pusser opp hjemmene sine.

Påføringsdispenser

Mange har i tillegg vanskeligheter med å legge tape langs listekanter. Resultatet har lett for å bli ujevnt og ikke tett nok. Også dette problemet kan det nå være slutt på. Med den nye dispenseren for maskeringstape kan du enkelt og raskt legge maskeringstape som vil gi et profesjonelt resultat. Tapen som medfølger er i den blå serien, som betyr at den kan sitte på underlaget i 14 dager. Produktet er også tilgjengelig som refill.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.