Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Madrasser for de minste

Få ting er mer sentralt for unge foreldre enn at barnet sover godt - og mye. Det er viktig for trivselen i hele familien, og ikke minst for mor og fars egen søvn og fritid.

  • Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av madrass til barnesengen?

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av madrass til barnesengen? Stilles det andre krav til barnemadrassen?

De minste har spesielle behov. Selv om de er små og lette trenger kroppen den støtte vi etterstreber hos madrasser for voksne. Når madrassen gir god støtte til barnets kropp gir det dessuten trygghet og gjør barnet rolig.

Madrassen skal kjennes lun og myk ut for den lille. Av hensyn til komfort for barn - og foreldre, er det viktig at madrassen også sørger for å drenere godt. Og at de forskjellige komponenter er enkle å rengjøre.

Produsentene av madrasser har gjort et godt stykke arbeid for å møte disse behovene.

- Våre babymadrasser består av fem innvendige lag polyester hulfiber. Det er for at fuktigheten skal dreneres godt gjennom og at madrassen skal kunne rengjøres etterpå, sier Stina Bredal hos møbelgiganten Ekornes, som produserer madrasser under navnet Svane®.

Madrassprodusenten Wonderland har flere varianter beregnet for baby og mindre barn. Muligheten for vask og rengjøring er et hovedpoeng også hos dem. Jensen Møbler, som er den største norske madrassprodusenten, og Porolon som er den minst tilbyr også barnemadrasser med liknende egenskaper.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]