Kategorier

Meny

Konto

Lysne treverket innendørs

Etter en lang vinter hungrer nordmenn etter sol og varme. Det er på tide å slippe lyset inn i stua.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lysne treverket innendørs

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å lysne treverket - på vegg, i tak eller tremøbler - kan være en god løsning når de gamle overflater er gulnet. Man får på sett og vis et nytt møbel når man foretar en forandring av utseende.

Et vannbasert produkt er et godt alternativ i interiøret; her har vi et godt eksempel på hva som kan benyttes til lysning av alle typer av ubehandlede eller lakkerte overflater - på møbler, kjøkkeninnredning, dører, vinduer og karmer. Denne heter Trip Trap Interiør og føres av IBG.

 

Ekstra- eller superhvitt   

Den påføres lett med pensel eller aller best og raskest med rull - selvsagt der flatene tillater det. Resultatet blir en silkematt overflate med glansgrad rundt 25. Man kan også til en viss grad velge så utseende ettersom det er to fargealternativ - en ekstra hvit eller en super hvit.

    

 Lyse tak

På tak eller vegg finnes det også alternativ om man er lei de gamle og gul paneler - i dette tilfellet Trip Trap Panelhvit. Man må først rense panelet med en grunnrens; deretter skal det holde med ett strøk Panelhvit og man får et rom med et ganske annet utseende. Også her finnes det varianter - foruten hvit også en ekstra hvit.

     

Disse fører produktet:

Industri- og boliggulv, tlf: 23 24 48 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]