Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Lysne treverket innendørs

  •  
  •   Publisert:
Ved å male et eldre gulnet tak i panelhvitt får man også en bedre helhet i forhold til de lyse veggene.   Produsentene
Etter en lang vinter hungrer nordmenn etter sol og varme. Det er på tide å slippe lyset inn i stua.

Å lysne treverket - på vegg, i tak eller tremøbler - kan være en god løsning når de gamle overflater er gulnet. Man får på sett og vis et nytt møbel når man foretar en forandring av utseende.

Et vannbasert produkt er et godt alternativ i interiøret; her har vi et godt eksempel på hva som kan benyttes til lysning av alle typer av ubehandlede eller lakkerte overflater - på møbler, kjøkkeninnredning, dører, vinduer og karmer. Denne heter Trip Trap Interiør og føres av IBG.

 

Ekstra- eller superhvitt   

Den påføres lett med pensel eller aller best og raskest med rull - selvsagt der flatene tillater det. Resultatet blir en silkematt overflate med glansgrad rundt 25. Man kan også til en viss grad velge så utseende ettersom det er to fargealternativ - en ekstra hvit eller en super hvit.

    

 Lyse tak

På tak eller vegg finnes det også alternativ om man er lei de gamle og gul paneler - i dette tilfellet Trip Trap Panelhvit. Man må først rense panelet med en grunnrens; deretter skal det holde med ett strøk Panelhvit og man får et rom med et ganske annet utseende. Også her finnes det varianter - foruten hvit også en ekstra hvit.

     

Disse fører produktet::

  • Industri- og boliggulv, tlf: 23 24 48 00
Les også Lyst ble mørkt og eksotisk

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: