Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Lysne treverket innendørs

Etter en lang vinter hungrer nordmenn etter sol og varme. Det er på tide å slippe lyset inn i stua.

  • Ved å male et eldre gulnet tak i panelhvitt får man også en bedre helhet i forhold til de lyse veggene.

    Foto:

  • En gammel kommode blir som ny.

    Foto:

Annonse
Annonse

Å lysne treverket - på vegg, i tak eller tremøbler - kan være en god løsning når de gamle overflater er gulnet. Man får på sett og vis et nytt møbel når man foretar en forandring av utseende.

Et vannbasert produkt er et godt alternativ i interiøret; her har vi et godt eksempel på hva som kan benyttes til lysning av alle typer av ubehandlede eller lakkerte overflater - på møbler, kjøkkeninnredning, dører, vinduer og karmer. Denne heter Trip Trap Interiør og føres av IBG.

 

Ekstra- eller superhvitt   

Den påføres lett med pensel eller aller best og raskest med rull - selvsagt der flatene tillater det. Resultatet blir en silkematt overflate med glansgrad rundt 25. Man kan også til en viss grad velge så utseende ettersom det er to fargealternativ - en ekstra hvit eller en super hvit.

    

 Lyse tak

På tak eller vegg finnes det også alternativ om man er lei de gamle og gul paneler - i dette tilfellet Trip Trap Panelhvit. Man må først rense panelet med en grunnrens; deretter skal det holde med ett strøk Panelhvit og man får et rom med et ganske annet utseende. Også her finnes det varianter - foruten hvit også en ekstra hvit.

     

Oppdatert: 11.02.2019  

Disse fører produktet:

Industri- og boliggulv, tlf: 23 24 48 00

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]