Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Lun hjemmekino med stråtapet

Tilbygget til terrasseboligen ga plass til en alternativ TV-stue. I det koselige rommet med lyst skipsgulv, teppe og eksklusiv tapet, får far i huset sin etterlengtede kinoopplevelse.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lun hjemmekino med stråtapet

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg ønsket et lunt og trivelig værelse, hvor jeg kan se film uten å forstyrre resten av familien, sier han.

Hjemmekinoen er bare 12 kvadratmeter stor, men har tre gode sitteplasser, et stort filmlerret og projektor med kinolydanlegg i en hyggelig ramme. Tilbygget i underetasjen i en terrassebolig rommer også guttesoverom, hjemmekontor og en garderobegang med god oppbevaringsplass.

Til tross for det kraftige lydanlegget som kan få gulvet til å vibrere, blir ikke resten av familien plaget av støy. Som tilbygg ligger rommet ved siden av resten av boligen, og veggen inn til sønnens soverom er ekstra godt isolert.

   

Prosjektet hadde ingen budsjettrammer - det fikk koste hva det koste ville. Nå i etterkant gjetter husfar at innredingen har beløpt seg til om lag 60 000 kroner, inkludert projektor, subwoofer, senterhøyttalere og ytterligere fire høytalere. Rommets varmekilde er en dekorativ glassfiberovn som henger på veggen under lerret og senterhøyttaler. Veggene er kledd med to forskjellige tapeter fra et bestillingssortiment. På veggen bak godstolene er et Biri stråtapet stiftet opp, og de tre øvrige veggene har fått en matchende mønstret fibertekstiltapet.

    

- Tapetene ble valgt av rent estetiske grunner, fordi de passer godt sammen og gir et lunt og trivelig miljø, sier han.

Det eksklusive stråtapetet er håndlaget av halm med innvevde tråder i forskjellige farger, her er det blitt valgt en med sorte innslag.

- Rommet gir meg stor glede, men det kan bli vel mye tv-titting ifølge kona, sier hjemmekinosjefen som selv er godt fornøyd.

Dette ble brukt

Stråtapet: BIRI TAPET

Mønstret tapet: Omexco Silver & Gold SGA 414 - INTERIØRAGENTURER

Pledd: Turiform - NORDISK FJER

Pute: Valencia, Turiform - NORDISK FJER

Stol: BOHUS

Teppe: DENINA

Lampe: LAMPEHUSET

Panelovn under lerret: Safir - NOBØ

Hund: Cavalier King Charles Spaniel - PRIVAT

Annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]