Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Klassisk og trendy

Nye mønstre og moderne farger gjør utvalget av gulv mer spennende. De tidløse parkettgulvene får sin renessanse med nye, trendy fargetoner.

cloud_download
fullscreen
  • Et klassisk og moderne gulv som kan overleve flere utskiftninger i interiøret.

    Foto:

  • Parkett med fargespill og varm glød.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Gulvet blir ikke byttet ut like ofte som mye annet interiør. Når en skal velge nytt gulv er det viktig å tenke på hva slags gulv en skal velge - og at utseendet skal overleve flere sofaer og farger på veggen.

Tarkett lanserer i disse dager to nye spennende gulv. Ask Cognac og Valnøtt er trestavsparketter i rutemønster. - Ask er en hard tresort. Valnøtt er et litt mykere gulv, opplyser Bodil Vassli, salgssjef konsument i Tarkett.

Liv og glød

Rutete parkettgulv, såkalt hollandsk stil har eksistert i århundrer, men de nye, mørke fargevariantene gir liv og glød i den klassiske parketten. De to nye rutete variantene i Salsa kolleksjonen er for dem som vil ha det lille ekstra i utseendet og kvalitet.

Eksklusive gulv

Etter hvert som at forbrukerne har blitt mer bevisst utrydningsfaren og avskogingen av regnskogen, har nye alternativer til regnskogsparkett kommet på markedet. Fargen og gløden i varmebehandlet tre eller alternativer som valnøttre, gir likeså eksklusivt parkettgulv som regnskogsparkett. Tarketts mest selgende kolleksjon Salsa, har varmebehandlede parkettgulv i

ask, bjørk og eik.

Lett å legge

Salsa Ask Cognac og Salsa Valnøtt med rutemønster er en 14 mm parkett og kommer som 3- og 4-staver. Gulvene har et 3,6 mm slitesjikt, og på toppen ligger Proteco, som er en svært slitesterk lakk. Begge gulvene har limfritt låsesystem.Om nødvendig,kan gulvene slipes opptil flere ganger.

Mer informasjon

Mer informasjon

www.tarkett.no

Annonse
Obligatorisk felt
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
interiorkupp annons
[Some text some message]