IFI logo
Se flere bilder
Klassisk eleganse med rå styrke

Foto:

Klassisk eleganse med rå styrke

Höganäs forener to verdener i den nye keramiske flisen "Eden", som har marmorens bløte utseende, samt keramikkens styrke og holdbarhet.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til forveksling ligner flisen marmor, men forskjellen fra naturens marmor og travertin, er at den nye keramiske "marmor"-flisen fra Höganäs, er både robust og lett å vedlikeholde.

"Eden" leveres i 32x55cm store veggfliser og 32x32cm store gulvfliser med tilhørende dekorative border, og har en råstyrke som gjør den særdeles velegnet til baderom. De store formatene skaper et rolig helhetsinntrykk og en glatt, rengjøringsvennlig overflate.

Samtidig er de nye elegante flisene skåret fullstendig likt. Det betyr at flisene kan settes tett sammen uten synlige fuger. Resultatet blir at veggene og gulvet ligner hele marmorflater - en illusjon som understrekes av flisenes individuelle åretegninger.

Sju forskjellige marmor- og travertinfarver gir sammen med et stort utvalg av dekorlister og border et bredt spekter av dekorative muligheter. Slik fungerer flisene optimalt innen både moderne og klassiske stilarter. Er man f.eks. i romersk badestemning, kan man velge fliser med stiliserte blomstermotiver. Dekoren har en autentisk patina, som gir et helhetsinntrykk som er harmonisk og avdempet. Vil man ha kontraster og moderne virkemidler, bruk sort, blå og hvit marmor uten alt for mye pynt, dette blir et flott alternativ.

Disse fører produktet:

Höganäs

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.