IFI logo
Se flere bilder
Kjappe og effektive våtservietter

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Chera Westman/ifi.no

Kjappe og effektive våtservietter

Ideelt sett burde vi vel ligge på alle fire og gnikke og gnu i alle husets kriker og kroker. Men det er bare å innse det: tiden strekker ikke alltid til! Heldigvis finnes det noen enkle og effektive hjelpemidler.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kan kanskje høres rart og banalt ut, men våtservietter kan faktisk være svært så effektivt. Vi snakker ikke da om vanlige våtservietter som fås kjøpt på matbutikken. De er sikkert fine til sitt bruk, men skal man fjerne ordentlige flekker i hus og hjem, bør man heller prøve våtserviettene hos fargehandleren.

Våtservietter med suksess

- Smarte våtservietter, som har vært på markedet en stund, har vært en stor suksess og et produkt vi har fått gode tilbakemeldinger på, forteller Helge Nesshaug i Fibotex.

Disse serviettene fjerner blant annet vanskelige malingsflekker uten bruk av løsemidler, og er derfor et must under oppussingen. Men nå finnes det også våtservietter beregnet på den mer daglige rengjøringen.

Lær, tekstiler og stål

For til det daglige er det jo ikke malingsflekker som er det største problemet. Da er det heller sjokoladebiter i skinnsofaen, juice på kjøkkenstolputene og fettete fingermerker på hvitevarene i stål de fleste sliter med. Effektive våtservietter også til denne bruken er nok derfor en velkommen nyhet i de fleste hjem.

- Disse produktene er helt nye på markedet. Men forgjengeren, Smarte våtservietter, som fjerner maling uten løsemidler, har vært en stor suksess, så jeg har stort tro på også disse serviettene, forteller Helge Nesshaug i Fibotex.

Til møblene

Q-wipes fjerner flekker av olje, fett, vin, kaffe og juice fra en rekke overflater.

Tekstilvarianten er beregnet på møbler, tepper og gardiner, mens lærvarianten rengjør lær, vinyl, plastikk, gummi og fiberglass. Sistnevnte gir en 100 prosent UV-beskyttelse når den brukes jevnlig, og etterlater en fettfri og antistatisk overflate.

Fingermerker på stål

Rustfritt stål, krom og aluminium er moderne og lekkert, men blir fort tilgriset av fingermerker. Våtservietter beregnet på disse flekkene fjerner effektivt fingermerkene, og beskytter mot eventuelle merker som kommer i fremtiden.

Tørk av overflaten med en våtserviett, før du polerer overflaten med en tørr klut.

Mer informasjon

www.fibotex.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.