IFI logo
Se flere bilder
Julestemning ved oppvasken

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Jordan

Julestemning ved oppvasken

Vasken på kjøkkenet er kanskje ikke det første stedet man tenker på å pynte til jul. Men husk at i hyggelige lag trår ofte både slekt og venner til med oppvasken. Sørg for å ha utstyret i orden, så går den kjedelige jobben unna i en fei - uten at svigermor trenger å rynke på nesen!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi ser at mange investerer i børster på denne tiden, og har som regel en god salgsøkning i ukene før jul, forteller Hege Poppe, produktsjef hos Jordan.

Og det er kanskje ikke så rart; i julen er jo gjerne både glass, servise, kjeler og fat som ikke går i oppvaskmaskinen hyppig i bruk. Dette resulterer i flere timer foran oppvasken enn det vi er vant til fra hverdagen, og man er gjerne flere som trår til. Da er det viktig å ha utstyret i orden.

Julefarger på børstene

Se flere bilder
Julefarger på børstene

Foto:

En gammel oppvaskkost full av fett og gammel moro er verken særlig appetittlig eller spesielt effektiv. Har den gamle kosten i tillegg begynt å sprike, er det på høy tid å bytte den ut.

Jordan har i år lansert oppvaskbørster i julefarger, slik at det faktisk er fullt mulig å pynte til jul ved siden av Zalo-flasken.

Gryteskrubb på de tøffe oppgavene

For kjeler og fat som krever litt ekstra skrubbing, er en gryteskrubb et fornuftig verktøy. Den har en kraftigere og mer slitesterk bust enn en vanlig oppvaskkost, i tillegg til en design som gjør det enklere å skrubbe grundig.

 

Se flere bilder
Gryteskrubb på de tøffe oppgavene

Foto:

Mer informasjon

www.jordan.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.