Kategorier

Meny

Konto

Julestemning ved oppvasken

Vasken på kjøkkenet er kanskje ikke det første stedet man tenker på å pynte til jul. Men husk at i hyggelige lag trår ofte både slekt og venner til med oppvasken. Sørg for å ha utstyret i orden, så går den kjedelige jobben unna i en fei - uten at svigermor trenger å rynke på nesen!

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Julestemning ved oppvasken

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Jordan

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi ser at mange investerer i børster på denne tiden, og har som regel en god salgsøkning i ukene før jul, forteller Hege Poppe, produktsjef hos Jordan.

Og det er kanskje ikke så rart; i julen er jo gjerne både glass, servise, kjeler og fat som ikke går i oppvaskmaskinen hyppig i bruk. Dette resulterer i flere timer foran oppvasken enn det vi er vant til fra hverdagen, og man er gjerne flere som trår til. Da er det viktig å ha utstyret i orden.

Julefarger på børstene

Dele på Pinterest Julefarger på børstene

En gammel oppvaskkost full av fett og gammel moro er verken særlig appetittlig eller spesielt effektiv. Har den gamle kosten i tillegg begynt å sprike, er det på høy tid å bytte den ut.

Jordan har i år lansert oppvaskbørster i julefarger, slik at det faktisk er fullt mulig å pynte til jul ved siden av Zalo-flasken.

Gryteskrubb på de tøffe oppgavene

For kjeler og fat som krever litt ekstra skrubbing, er en gryteskrubb et fornuftig verktøy. Den har en kraftigere og mer slitesterk bust enn en vanlig oppvaskkost, i tillegg til en design som gjør det enklere å skrubbe grundig.

 

Dele på Pinterest Gryteskrubb på de tøffe oppgavene

Mer informasjon

www.jordan.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]