Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Formex annons
Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

IFITV: Mal lampefoten i ombre-effekt

  •  
  •  
Har du en sliten, kjedelig lampefot, som du egentlig tenker tar seg best ut når den støver ned i kjelleren? Du trenger ikke å stue den bort enda. Det finnes mange måter å gjøre den til et spennende interiørelement igjen. I denne videoen kan du lære hvordan du maler ombre-effekt på lampefoten!

Å male lampefoten, og dermed gi den helt nytt liv, er enkelt og raskt! At den er litt sliten er derfor ingen unnskyldning for å stue den vekk eller kaste den på dynga helt enda.

I denne videoen fra malingsprodusenten Beckers, kan du se hvor enkelt det er å male ombreeffekt på lampefoten. Det gir en kul og stemningsfull effekt!

Slik gjør du det:

1. Rengjør alltid godt. Du kan for eksempel gjøre det enkelt og bruke wipes beregnet for bruk før maling, eller du kan bruke et annet rengjøringsmiddel som er tiltenkt samme bruk.

2. Mattslip hvis det er behov for det. Det kan være smart å gå over med en slipekloss, for å sikre bedre vedheft. Ta også i betraktning hvordan underlaget er fra før. Er det treverk eller metall? Er det malt tidligere eller helt ubehandlet? Hvis det er helt ubehandlet treverk bør du også vurdere om du trenger grunning. Hør med din malingsprodusent hva de anbefaler.

3. Forsikre deg om at lampefoten er tørr og ren før du setter i gang.

4. Mal den øverste delen av lampefoten så langt ned du ønsker med den første fargen, før du maler den andre delen av foten oppover med en annen farge.

5. Bruk en svamp til en blende den siste fargen over i den første.  

Mer informasjon

Beckers

Les også IFITV: Mal ombre-effekt på veggen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Slik gjøres det

Beckers annons

Nyeste artikler

HappyHomes annons