IFI logo
Se flere bilder
I går er det nye i morgen

Foto: Mr Perswall

I går er det nye i morgen

Også tapetprodusentene innser at vår relativt nære fortid stadig får en bredere oppmerksomhet i trend- og designerkretser, og blant folk flest.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå kan du få god hjelp til å skape ditt helt spesielle, personlige interiør ved hjelp av en tapetkolleksjon som virkelig får minnene til å strømme på. Det er tapetprodusenten Mr Perswall som står klar til å hjelpe deg. Så står da også ”Perswall” for Personal Walls.

Hva med mormors kakeoppskrift, flipperspillet du bare måtte prøve en gang til, eller 20-tallets filmhelter i svart/hvitt?

Se flere bilder
I går er det nye i morgen

Foto:

Spillefilm i svart/hvitt har sin sjarm...

Bredt utvalg

Mimre-kolleksjonen består av 31 flotte motiver, og den understreker også at det er på tide å få farger inn i hjemmet igjen. Ønsker du dine egne kakeoppskrifter som tapet, kan du gjerne få lagt dem inn i motivet. Morsomt, minneverdig og trendy.

Du kan altså velge mellom standard motiver eller motiver basert på egne bilder eller tekster. Tapetkolleksjonen er tilgjengelig hos produsenter over hele landet, eller kan bestilles på nett.

Se flere bilder
Bredt utvalg

Foto:

Ta 50-tallet tilbake! Gamle idoler går aldri av moten, ikke sant!

Mer informasjon:

www.mrperswall.no

www.borge.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Slik rengjør du laminatgulvet
Gjør det selv

Slik rengjør du laminatgulvet

Folkefavoritten på norske gulv er enkle å holde rene. Bare du ikke går i såpefella. − Hva du enn gjør, ALDRI bruk grønnsåpe, sier teknisk sjef og gulvekspert, Leif Johansen.

Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.