Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Hytteliv på Hellerudsletta

cloud_download
fullscreen
 • Hytteliv på Hellerudsletta

  Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

 • Hytteliv på Hellerudsletta

  Foto:

 • Hytteliv på Hellerudsletta

  Foto:

 • Hytteliv på Hellerudsletta

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er hytteboom i Norge - noe som også preget årets hyttemesse - Norsk Hytteliv 2006 i Exporama Senteret. Det var trafikkaos på Hellerudsletta den helgen.

Annonse

Hellerudsletta har et permanentt hytteområde for publikum hvor produsenter viser fram sine hyttemodeller. Hyttelivsmessen er en messe hvor alle sider av hyttelivet blir presentert på nabotomten - Exporama Senteret..

Med ca. 430.000 hytter her i landet og et sterkt stigende antall, er hyttemarkedet blitt et stort marked med mange spesialprodukter. Men det handler også om århundrers tradisjon og erfaring - i stil, materialvalg og materialbehandling - nå som oftest i moderne produksjon. Klondyken i hyttemarkedet gjelder både nybygging og rehabilitering.

Preget av fjellhytter

Hyttelivsmessen preges av at de fleste hytter ligger og bygges i høyere strøk. Årsaken er at det er få tomter igjen på de attraktive kyststriper. Er du heldig å få tomt, er de som regel svært dyre. Livet med en fjellhytte skiller seg også som tradisjon klart fra livet med en sjøhytte - noe produktspekteret på hyttelivsmessen også bærer preg av.

Her presenterer vi en billedkavalkade fra Norsk Hytteliv 2006.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
Tarkett annons
HappyHomes annons
[Some text some message]