Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Hytteliv på Hellerudsletta

Det er hytteboom i Norge - noe som også preget årets hyttemesse - Norsk Hytteliv 2006 i Exporama Senteret. Det var trafikkaos på Hellerudsletta den helgen.

 • Sibirsk Lerk AS oppførte hele hytteanlegget i hallen. Sibirsk Lerk er den motstandsdyktige tresort. Tømmeret er hentet fra de russiske skoger av trær som kan bli opptil 40 meter høyt og én meter i diameter.

  Foto:

 • Den fineste hytteveggen - hos Isola, produsent av isolasjonsprodukter. Tømmeret er beiset for å fremheve treverket, mens vinduer, dører og tilhørende innramminger viser mulighetene til staffasjefarger.

  Foto:

 • Fra standen til IFI: Jostein Brekka fra Jordan demonstrerer bruk av malerverktøy. Malingprodusentene Beckers, Nordsjö, Steen-Hansen, Dyrup og Scanox demonstrerte også produkter i løpet av messehelgen.

  Foto:

 • Helhetlig innredning: På standen til IFI viste Zett Interiørdesign at en helhetlig tankegang også gjelder hyttelivet.

  Foto:

 • Utvendig behandling: Møre Tyri representerer de typiske eksteriørprodukter på hytter - her transparent tjærebeis (t.v.) og tømmerolje.

  Foto:

 • Møbler i bondestil - aldringsmalt med god gammeldags oljemaling. Fra Vidir Design i Soknedal.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Hellerudsletta har et permanentt hytteområde for publikum hvor produsenter viser fram sine hyttemodeller. Hyttelivsmessen er en messe hvor alle sider av hyttelivet blir presentert på nabotomten - Exporama Senteret..

Med ca. 430.000 hytter her i landet og et sterkt stigende antall, er hyttemarkedet blitt et stort marked med mange spesialprodukter. Men det handler også om århundrers tradisjon og erfaring - i stil, materialvalg og materialbehandling - nå som oftest i moderne produksjon. Klondyken i hyttemarkedet gjelder både nybygging og rehabilitering.

Preget av fjellhytter

Hyttelivsmessen preges av at de fleste hytter ligger og bygges i høyere strøk. Årsaken er at det er få tomter igjen på de attraktive kyststriper. Er du heldig å få tomt, er de som regel svært dyre. Livet med en fjellhytte skiller seg også som tradisjon klart fra livet med en sjøhytte - noe produktspekteret på hyttelivsmessen også bærer preg av.

Her presenterer vi en billedkavalkade fra Norsk Hytteliv 2006.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]