IFI logo
Se flere bilder
Høst i sengen

Foto: Øistein Lie/ifi.no

Høst i sengen

Høstens farger er tema i de nye sengesettene Nordisk Fjer nylig har lansert under sitt merkenavn Turiform. I tillegg kommer en mer ungdommelig inspirert julekolleksjon.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg har tatt konsekvensen av at det er høst, er designeren Turi Tobiassens kommentar til den nye Turiform-kolleksjonen i sengetøy som nå er på markedet. Fra vårens lyse, lette, romantiske trend er det nå litt tyngre farger i grønt, blått, dyp oker, brunt og rust som gjelder. Fargene er supplert med puter, kanter og annet tilbehør i naturfarger som bl.a. off-white og trykte lin-imitasjoner.

De kjente stripene (design: Turi) holder fortsatt stand i putevar, mens dynetrekkene har fått en kombinasjon av striper og nye ruter (design: Christine). Det betyr at man lett kan kombinere gamle design med litt nyinnkjøpt utstyr på sengefronten.

Romantisk jul

Det er også tid å tenke på jul. Julekolleksjonen fra Turiform er dels en litt maskulin utgave med ruter, striper og/eller stjerner - og farger i hvitt og dyp blått. Hugo og Thomas heter designene, som er utformet slik at man ikke nødvendigvis behøver stue vekk sengesettene 13. dag jul. Det samme gjelder de romantiske røde hjertene. Det kan like gjerne være til ungpikerommet eller til de nyforelskede. Kolleksjonen bærer da også designnavnet Love.

- Det er jul, men likevel ikke jul, forteller Tobiassen. Settene er blitt en suksess nesten før vi rakk å presentere dem. Julekolleksjonene selges som pakkeløsninger ut til butikk med to sengesett ferdig pakket med bånd og til/fra-kort. Det samme gjelder badekåper med tilhørende sløyfe og bånd. Vi ønsker ikke bare å selge enkeltprodukter, men en helhet, en historie.

Med sengetøyet på ryggen

Og apropos helhet. Tobiassen har også designet trekk til barnedyne og pute som selges i små morsomme ryggsekker som emballasje i henholdsvis rød og blå dekor. Det betyr at barna kan ta med seg sengetøyet på ryggen når de skal til besteforeldrene for å overnatte.

Fargemagasinet nr. 5/03

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.