Kategorier

Meny

Konto

Hobbyrom for mor

Barna har flyttet hjemmefra og mor har rykket inn på det ene barnerommet. Nå skal det bli hobby- og avslappingsrom med innredning skreddersydd etter hennes behov.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hobbyrom for mor

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anne ønsket seg et lyst rom med hvitt og natur som hovedfarger, en praktisk innredning, lettstelt og flyttbar. Hun ville også ha et lunt og inspirerende rom.

Innredning

Rommet er sparsomt møblert. En smal hylle under vinduet gir plass til bokser og krukker som rommer mange viktige småting. Under hyllen henger kommoder med små skuffer og verktøy. Skuffene er hengt opp for å frigjøre gulvet og lette rengjøringen. Her blir det ofte både sagflis og støv under arbeidet, så det er praktsikk å komme til med kost og brett.

Se et annet hobbyrom her.

Den komfortable lenestolen kan forvandles til en innbydende gjesteseng med et enkelt håndgrep. Det minste settbordet med grønne fliser på bordplaten gjør nytten som nattbord.

Anne liker å male møbler. Disse henges til tørk på store kroker på veggen. Krokene er skrudd fast bare i de øverste skruene. Dermed er det mulig å presse bølgepapp bak krokene og dekke veggen slik at møblene kan henges opp uten at tapetet får flekker.

En flott gammel stol skal rengjøres, poleres og vokses. Nå ligger denklar på arbeidsbordet med bølgepapp som underlag. Godt arbeidslys er sikret med en gulvlampe plassert i vinduskarmen. Den kan trekkes ut og gi lys til hele bordet. De små skuffene under vinduet har fått symboler på skuffefronten for å hjelpe på hukommelsen.

Gardinopphenget er en stålwire strammet mellom to beslag festet i veggen. Tynne kroker hektes over wiren og inn i gardinen som her eller inn i et gardinbånd.

Arbeidsbord på hjul.

Mange småhyller.

Arbeidsstol som kan vippes og svinges.

Hyller for bøker og tidsskrifter.

En komfortabel lenestol som kan gjøres om til seng.

Godt arbeidslys som kan reguleres i høyden.

Leselampe ved lenestolen.

Vær klar over at fargene på skjermen avviker fra originalene. Enkelte produkter kan være utgått. Produkter som ikke er listet opp er i privat eie.

Dette har vi brukt:

Arbeidsbord: Sture, Ikea 815 44 000

Arbeidsstol: Clan, Sandvik 70 04 16 00

Bokhylle: Lexi, Elegante Møbler

Lenestolen: Heidi Luxe, Hovden

Settbordet: R.O.O.M 22 49 29 00

Vegg: John Wilman Grand Elegance 687283, Storeys 63 84 68 20

Gulv: Parkett Ask select, Forbo-Forshaga 66 77 12 00

Gulvløper: Norway Designs

Grønnmalt stol: Talgø

Papirkurv og arbeidslampe:  R.O.O.M

Arbeidslampe: R.O.O.M

Gardinoppheng: MHZ, Norsk Silent Gliss 62 96 62 22

Gardin: Ikea

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]