Kategorier

Meny

Konto

Her kan du blande din egen maling

Nyåpnede Coop Obs Bygg på Ski, syd for Oslo, kan skilte med en egen, selvbetjent blandemaskin for malingsprøver.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Her kan du blande din egen maling

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Dette er en virkelig spennende nyvinning, kan Stephan Korsviken, Kategorisjef i Coop fortelle, - kundene skriver selv inn fargenavn eller skanner inn produktets kode, for eksempel fra et fargekart. Så er det bare å trykke på knappen og etter noen minutter kommer det ut en prøveboks på et par desiliter med akkurat den fargen du gjerne vil teste hjemme på din egen vegg. De fleste av våre kunder vet at fargen må testes ut på det aktuelle bruksstedet, med det faktiske underlaget og under de faktiske lysforholdene. 

- Skjønt, det er ikke bare for å ta ut prøvebokser at dette er et praktisk konsept, fortsetter Korsviken, - om du trenger å flekke litt eller reparere småskader i en malt overflate, kommer du langt med et par desiliter maling.

Dele på Pinterest Stephan Korsviken, kategorisjef i Coop

Stephan Korsviken, kategorisjef i Coop

Først i verden

Coops nye blandemaskin er en alt-i-ett maskin; her finner du alle ingrediensene som skal til for å produsere et komplett malingsprodukt, inkludert de små malingsboksene som kommer ut, ferdige med lokk og etikett som forteller hvilken farge boksen inneholder.

Når du har bestemt deg for farge, kommer du tilbake til butikken og får det kvantum du behøver fra den tradisjonelle blandemaskinen, og du kan være trygg på at fargenyansen stemmer på en prikk.

- Vi er først i verden med dette tilbudet, påpeker Korsviken, - og vi vil i første omgang prøve ut den selvbetjente fargeblanderent i denne nyåpnede butikken her på Ski. Men i mars åpner vi et storslagent utsalg på Rud i Bærum og da vil vi teste ut konseptet der og se hvordan det tas i mot av våre kunder i vestregionen.

Dele på Pinterest Alt-i-ett-maskin.

Alt-i-ett-maskin.

Coop Obs Bygg med ny butikk

Coop Obs Bygg åpnet 25. september i år, like ved Nygårdskrysset i Ski kommune. Byggevarehuset som er på omkring 10.000 kvadratmeter tilbyr kundene alt som trengs for bygging, oppussing og innredning. Utsalget har en to avdelinger. I selvbetjeningsavdelingen som er på 6.000 kvadratmeter, kan bilene kjøre inn med henger, plukke trelast og tunge byggevarer og betale ved utgangen. De resterende 4.000 kvadratmeterne er det butikk - med alt fra maling til lyspærer og innredningsprodukter. Coop Obs Bygg har 25 ansatte. 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]