IFI logo

Her er din nye betjeningsplate til baderommet

Har du et vegghengt toalett og en hvit trykkplate i plast på veggen? Baderomseksperten Geberit har et stort utvalg trykkplater i ulike materialer og farger. Platen er også enkel å skifte ut.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Det vanligste er at rørleggeren monterer en hvit trykkplate i enkel plastikk på veggen. Det finnes heldigvis også et stort utvalg av andre materialer og farger. Det vet Therese Skolem alt om. Hun er distriktsansvarlig for salg og markedsføring hos Geberit AS og har oversikten over et imponerende utvalg trykkplater i glass, skifer, tre, glass og plast.

Se flere bilder
Trykkplater

Foto: Robert Walmann/ifi.no

HVIT PLAST: En hvit trykkplate i enkel plast er vanligvis det folk forbinder med trykkplater. Heldigvis er utvalget stort både i farger og materialer.

For enhver stil

− Det betyr at du kan få den trykkplaten som passer til den stilen du har på badet, enten om det er i farger på veggene, eller om du tar opp igjen farger fra krom- eller messingdetaljer. Oversikten over hva som finnes kan du få hos din rørlegger, eller kanskje hos den lokale rørleggerbutikken. Du finner også oversikten på våre nettsider geberit.no, sier hun.

Se flere bilder
Trykkplater oversikt

Foto: Robert Walmann/ifi.no

STORT UTVALG: Utvalget av betjeningsplater er enormt. Spør rørleggeren eller gå i en rørleggerbutikk. Det er gøy å finne en plate som passer perfekt til stilen du har på badet, sier Therese Skolem hos Geberit.

Løft opp og skyv ned

Skolem viser hvor enkelt det er på bytte ut den eksisterende platen.
− Løft platen opp og skyv den ned. Så ser du hvordan rammen ser ut på baksiden. Det er like enkelt å sette på en ny plate, sier hun.

Se flere bilder
Montere trykkplate

Foto: Robert Walmann/ifi.no

ENKEL MONTERING: − Løft platen opp og skyv den ned. Så enkelt er det å skifte ut trykkplaten over toalettet, sier Therese Skolem hos Geberit.

Bruk fargene

Skolem mener det er smart å velge en plate som tar opp igjen andre farger på badet.
− Da blir det platen et dekorobjekt som løfter helheten. Har du messingkraner, så kan du for eksempel velge en hvit glassplate med messingdetaljer på. Eller velg en plate som plukker opp en farge på veggen. Det blir alltid lekkert, sier hun.

Se flere bilder
Trykkplater

Foto: Robert Walmannb/ifi.no

FINN DIN STIL: − Det finnes en betjeningsplate som passer ditt bad perfekt. Se utvalget hos geberit.no

Til store og små

Geberit har også egne trykkplater til barna.
− Her har vi en blå og rød betjeningsplate som er et godt eksempel på hva som finnes for de minste. Kort oppsummert finnes det en betjeningsplate for alle. Hos oss er jeg sikker på at du vil finne en plate som passer til ditt baderom og som «matcher» deg, sier hun.

Se flere bilder
Rød og blå trykkplate

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TIL DE MINSTE: Det finnes også trykkplater som er myntet på de minste. Her er en i blå og rød.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.