IFI logo
Se flere bilder
Halvmatt beis med helmaks holdbarhet

Foto:

Halvmatt beis med helmaks holdbarhet

Beckers ́ nye alkydforsterkede akrylatbeis tørker raskt og holder lenge på både fargen og den halvmatte glansen. Den unike bindemiddelsammensetningen gir god vedheft og langt vedlikeholdsintervall.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med eksteriørbeis fremheves fasadens karakter, og for den som ønsker at huset skal harmonere med omgivende natur, er beis et godt valg. Beisen beskytter kledningen mot regn og rusk, og forhindrer nedbrytning av treverket.

Siden beis er et lavpigmentert produkt som danner tynne sjikt, er holdbarheten kortere enn for en fasade med dekkende behandling. Men med en ny bindemiddelsammensetning har Beckers økt vedlikeholdsintervallet for eksteriørbeis vesentlig. 

Se flere bilder
HOLDBAR: Fasadebeis kan holde lenge på farge og glans, og gir treverket unik karakter.

Foto:

HOLDBAR: Fasadebeis kan holde lenge på farge og glans, og gir treverket unik karakter.

Se flere bilder
<b>TØRKER RASKT: </b>Beisen er støvtørr etter cirka 3 timer og overmalbar etter 6-8 timer avhengig av temperatur og luftfuktighet.

Foto:

TØRKER RASKT: Beisen er støvtørr etter cirka 3 timer og overmalbar etter 6-8 timer avhengig av temperatur og luftfuktighet.

Lang holdbarhet

Malingprodusentens egne tester viser at den nye eksteriørbeisen holder lengre på fargen og glansen enn man tidligere kunne regne med ved bruk av beis. Den faktiske holdbarheten er avhengig av situasjonsspesifikke omstendigheter som underlag, forarbeid, påføring, slitasje og lokalt klima.

– Den alkydforsterkede akrylatpolymeren som brukes som bindemiddel gjør beisen lett å påføre og stryke ut, samt at den hefter godt, med god inntrengning i underlaget. Beisen er støvtørr etter cirka 3 timer og overmalbar etter 6-8 timer avhengig av temperatur og luftfuktighet, sier Nina Gangnes, salgssjef konsument i Beckers Norge.

Beisen kan brukes på nytt og tidligere beiset underlag. På nytt treverk brukes den sammen med Beckers Impregneringsolje

Trendy farger

Eksteriørbeisen kommer i de fire standardfargene «Drivved», «Svart», «Brunsvart» og «Mörkbrun», komplettert med et fargekart med 20 tidsriktige farger der kulørene spenner fra lyst hvitt og grått til mørkt og brunt.

Beisen er svakt pigmentert og lar treets ådring og struktur synes gjennom overflatesjiktet. Jo flere strøk beis som påføres underlaget, dess mørkere og mer pigmentert fremstår flaten. Beisen motvirker sprekkdannel-se og nedbrytning av tre og beholder den lave glansen lenge. 

Halvmatt glans

Beckers eksteriørbeis er halvmatt, og føyer seg med det inn i trenden med matte flater. Matte fasader har i senere år vokst seg stadig mer populære, spesielt på hus med moderne arkitektur. Fargen og treverkets naturlige utseende blir mer fremtredende jo mattere overflaten er, med mindre gjenskinn av omgivelsene i fasaden.

BECKERS EKSTERIØRBEIS

Bindemiddel: Alkydmodifiert akrylat

Verktøy: pensel

Verktøy rengjøres med vann eller penselrens

Glansgrad: Halvmatt

Støvtørr: 3 timer

Overmalbar: 6-8 timer

4 standardfarger

Klar og oransje base

Emballasje: 1 liter metallboks, 3 og 10 liter plastboks

Mer informasjon:

Beckers

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.