Kategorier

Meny

Konto

Gjør innetekstilene klare for utelivet

Det finnes egne utetekstiler som tåler vær og vind. Men har du puter, pledd og andre tekstiler fra stua inne som du gjerne vil ta med ut, finnes det også en enkel løsning for å beskytte dem fra regn, sol og søl.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gjør innetekstilene klare for utelivet

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Bjørg Owren/ifi.no, Trine Midtsem/ifi.no

Tekstiler gjør mye for ute plassen. Og når er det absolutt inn med tekstiler ute. Det gjør det hyggelig, og du kan skape et mer personlig uterom. Men har du ikke tekstiler som er skapt spesielt for å være ute, finnes også en rask løsning som kan beskytte inneputene dine mot vær og vind. For de trenger å beskyttes. Impregnerer du tekstilene før du tar dem ut, vil de tåle småregn, søl og sol.

Impregnere du dem, blir også inneputene vann-, smuss-, og oljeavvisende, og enklere å holde rene. Impregneringen kan påføres med spray, pensel eller rulle, eller i vaskemaskinen. Metode avhenger av produkt og type stoff.

Dele på Pinterest Utetekstiler

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

KOS: Med puter og pledd i godstolen ute, blir det deilig å slappe av og lese bok.

Dele på Pinterest Impregnere tekstiler

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

BESKYTTER: Impregnering beskytter putene dine og gjør de mer rustet til å takle utelivet.

Impregnering på sprayboks er enkle å bruke. Legg putene ut på terrassegulvet, så det ikke lukter inne. Så er det bare å spraye på med impregneringen du ønsker. La dem tørke, og så er de klare til bruk. Kanskje trenger du to runder impregnering. Det kommer an på produktet du bruker, og det samme gjelder hvor lenge tekstilet bør tørke. Les anvisningen.

Hvor ofte du må impregnere kommer an på hvor mye du bruker dem. Sjekk etter om fukten trekker inn i stoffet. Gjør den det, bør du ta en ny runde.

Både Krefting og Alfort har impregnering til tekstiler.

Dele på Pinterest Tekstiler ute

Foto: Trine Midtsem/ifi.no

TÅLER LITT: Ved å impregnere tekstilene, tåler de bedre vær og vind.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]