Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Genial pensel nå med pop kopp

Alle de fire penslene med skrå bust i Jordans sortiment kommer nå med «SmartEtui». Det gjør at den geniale penselen som kan brukes overalt, nå blir enda bedre.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Genial pensel nå med pop kopp

Foto: Jordan

Pensler med skrå bust er allsidige og gir deg kontroll og nøyaktighet i alt slags malearbeid. Spesielt genial er penselen å bruke der det er behov for presisjon; som ved maling av lister, vinduer, kanter, møbler og overganger mellom tak og vegg.

 

Nå re-lanserer verktøyleverandøren Jordan de fire penslene med skrå bust, og forsyner dem med en beskyttende kopp. Emballasjen blir kalt «SmartEtui», og brukes både til å beskytte penselen mot smuss og støv, og holder busten fuktig mellom bruk.

Dele på Pinterest fire skråpensler med kopp

Foto: Jordan

BESKYTTELSE: «SmartEtui» beskytter busten, holder den fuktig i opptil 72 timer og gir mindre søl. Nå kommer alle Jordans fire pensler med skrå bust, også med kopp. 

Uten søl

– Det smarte etuiet gjør at du enkelt kan legge fra deg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss. Skal du male over flere dager, er tipset å dyppe busten i maling og sette på etuiet når du er ferdig med malejobben for dagen. Busten holdes fuktig i opptil 72 timer, sier brand manager Didrik Breivik hos Jordan.

Dele på Pinterest holder busten fuktig

Foto: Jordan

PAUSEOPPBEVARING: Det praktiske «SmartEtuiet» gjør det enkelt å ta pause underveis i malejobben og mellom strøkene.  Også andre pensler i sortimentet har denne kopp.

Annonse

Får skryt av kunder

I forkant av lanseringen har Jordan spurt forbrukere på sosiale medier og fokusgrupper om hva de mener om både skråpensler og «SmartEtui». Responsen ble overveldende positiv:

– Skråpenselen er genial i seg selv. Den kan brukes overalt!

 

– Genial til presisjonsarbeid. Maling inntil lister og vindu. Og utrolig kjekt å kunne legge den i etui mellom hvert strøk, var noen av tilbakemeldingene. 

Dele på Pinterest forbruker skryter av penselen

Foto: Jordan

GENIAL TIL: Skrå pensler er populære til alt slags malearbeid som krever presisjon. Nå lanseres penslene med en ekstra fordel – en smart emballasje som gjør penselen enda bedre. Forbrukere som er blitt spurt, synes att dette er «genialt».

Positive erfaringer

– Forbrukerne mener at skråpenslene er geniale til veldig mye, og dette ble kjernen i konseptet for lanseringen. I denne lanseringen ønsker vi derfor at forbrukerne skal «tale vår sak». Ingenting er bedre enn å få anbefalt produkter av andre som har positive erfaringer med dem, sier Breivik.

 

Skrå pensel med «SmartEtui» kommer i fire størrelser; 25 mm, 35 mm, 35 mm oval og 50 mm. 

Annonse
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]