IFI logo
Se flere bilder
Genial pensel nå med pop kopp

Foto: Jordan

Genial pensel nå med pop kopp

Alle de fire penslene med skrå bust i Jordans sortiment kommer nå med «SmartEtui». Det gjør at den geniale penselen som kan brukes overalt, nå blir enda bedre.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pensler med skrå bust er allsidige og gir deg kontroll og nøyaktighet i alt slags malearbeid. Spesielt genial er penselen å bruke der det er behov for presisjon; som ved maling av lister, vinduer, kanter, møbler og overganger mellom tak og vegg.

 

Nå re-lanserer verktøyleverandøren Jordan de fire penslene med skrå bust, og forsyner dem med en beskyttende kopp. Emballasjen blir kalt «SmartEtui», og brukes både til å beskytte penselen mot smuss og støv, og holder busten fuktig mellom bruk.

Se flere bilder
fire skråpensler med kopp

Foto: Jordan

BESKYTTELSE: «SmartEtui» beskytter busten, holder den fuktig i opptil 72 timer og gir mindre søl. Nå kommer alle Jordans fire pensler med skrå bust, også med kopp. 

Uten søl

– Det smarte etuiet gjør at du enkelt kan legge fra deg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss. Skal du male over flere dager, er tipset å dyppe busten i maling og sette på etuiet når du er ferdig med malejobben for dagen. Busten holdes fuktig i opptil 72 timer, sier brand manager Didrik Breivik hos Jordan.

Se flere bilder
holder busten fuktig

Foto: Jordan

PAUSEOPPBEVARING: Det praktiske «SmartEtuiet» gjør det enkelt å ta pause underveis i malejobben og mellom strøkene.  Også andre pensler i sortimentet har denne kopp.

Får skryt av kunder

I forkant av lanseringen har Jordan spurt forbrukere på sosiale medier og fokusgrupper om hva de mener om både skråpensler og «SmartEtui». Responsen ble overveldende positiv:

– Skråpenselen er genial i seg selv. Den kan brukes overalt!

 

– Genial til presisjonsarbeid. Maling inntil lister og vindu. Og utrolig kjekt å kunne legge den i etui mellom hvert strøk, var noen av tilbakemeldingene. 

Se flere bilder
forbruker skryter av penselen

Foto: Jordan

GENIAL TIL: Skrå pensler er populære til alt slags malearbeid som krever presisjon. Nå lanseres penslene med en ekstra fordel – en smart emballasje som gjør penselen enda bedre. Forbrukere som er blitt spurt, synes att dette er «genialt».

Positive erfaringer

– Forbrukerne mener at skråpenslene er geniale til veldig mye, og dette ble kjernen i konseptet for lanseringen. I denne lanseringen ønsker vi derfor at forbrukerne skal «tale vår sak». Ingenting er bedre enn å få anbefalt produkter av andre som har positive erfaringer med dem, sier Breivik.

 

Skrå pensel med «SmartEtui» kommer i fire størrelser; 25 mm, 35 mm, 35 mm oval og 50 mm. 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.