Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

For mye sparkel

Vi holder på å pusse opp badet vårt, og har nylig montert nye gipsplater i taket. Sparklingen fikk vi en i familien til å gjøre, men da vi kom så langt at vi skulle pusse på sparkelen gikk det galt. Det viser seg at det er altfor mye sparkel og nesten umulig å pusse ned. Vi har leid pussemaskin, og prøvd med slipepapir 80, men det ser nokså håpløst ut. Blir vi nødt til å gjøre alt sammen om igjen, eller har dere noen andre råd?

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
For mye sparkel

Foto: Storeys og Jan Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forhåpentligvis går det greit å få taket fint uten å måtte fjerne platene og begynne på nytt. Men for å få vekk sparkelen bør dere nok forsøke med grovere slipepapir.

- De bør vel egentlig prøve med så grovt slipepapir som mulig. Korning 40 bør kunne fungere greit, forteller Fred-Erik Syversen i Casco.

Men bruker du såpass grove slipepapir blir naturligvis ikke flaten i taket særlig jevn og fin.  Du vil få striper, men dette kan du bare pynte på med litt ny sparkel senere.

- Hvis de har problemer med å få kjøpt grove nok slipepapir kan det være lurt å oppsøke firmaer som leier ut slipemaskiner til gulv, der har de ofte grove slipepapir, tipser Syversen om.

Mer informasjon

www.casco.no

www.storeys.no

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]