Kategorier

Meny

Konto

For mye sparkel

Vi holder på å pusse opp badet vårt, og har nylig montert nye gipsplater i taket. Sparklingen fikk vi en i familien til å gjøre, men da vi kom så langt at vi skulle pusse på sparkelen gikk det galt. Det viser seg at det er altfor mye sparkel og nesten umulig å pusse ned. Vi har leid pussemaskin, og prøvd med slipepapir 80, men det ser nokså håpløst ut. Blir vi nødt til å gjøre alt sammen om igjen, eller har dere noen andre råd?

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
For mye sparkel

Foto: Storeys og Jan Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forhåpentligvis går det greit å få taket fint uten å måtte fjerne platene og begynne på nytt. Men for å få vekk sparkelen bør dere nok forsøke med grovere slipepapir.

- De bør vel egentlig prøve med så grovt slipepapir som mulig. Korning 40 bør kunne fungere greit, forteller Fred-Erik Syversen i Casco.

Men bruker du såpass grove slipepapir blir naturligvis ikke flaten i taket særlig jevn og fin.  Du vil få striper, men dette kan du bare pynte på med litt ny sparkel senere.

- Hvis de har problemer med å få kjøpt grove nok slipepapir kan det være lurt å oppsøke firmaer som leier ut slipemaskiner til gulv, der har de ofte grove slipepapir, tipser Syversen om.

Mer informasjon

www.casco.no

www.storeys.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]