IFI logo
Se flere bilder
Fliser av plast - inne og ute

Foto: Produsent

Fliser av plast - inne og ute

Bruksområdene for plastfliser er mange fordi de er slitesterke og ikke påvirket av årstidenes temperatursvingninger.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruksområder er verandaer og terrasser, hobbyrom, vaskerom og andre hjemmemiljøer hvor det er ekstra slitasje på gulvet. Denne Bergo-flisen produseres i det gjenvinningsbare materialet polypropylen.

Plastflisene har til nå vært på markedet i mønsteråpne varianter. Nå har de også kommet i en dekkende utgave som gjør at man får en helhetlig flate. Med fliser i et utvalg av standardfarger kan du også legge sitt eget mønster. Bruk av to farger gir et annet gulv enn ved bruk av ensfarget..

Enkel montering

Flisene leveres i størrelsen 37,8 x 37,8 cm i 1 cm tykkelse. De er enkle å montere - uten spesialverktøy, lim eller skruer. De slås enkelt sammen med en gummiklubbe eller lignende. Ved endeløsninger kappes flisene med stikksag. Flisene kan lett flyttes om man ønsker forandringer.

Passende lister

Ekstrautstyr hører også med - kantlister for å gi en pen avslutning eller hjørnelister. Dekor- eller kabellister bruker du for å få en ekstra dekorasjon eller fordi det er lagt kabler opp fra gulvet. Det finnes også fugelister til bruk innendørs - de tåler ikke kulde.

Materialet i plast gjør at flisene er lette å renhold. De tåler mye vann og spyles rene. Eller de rengjøres på tradisjonell vis med støvsuger eller mopp.

Disse fører produktet

Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Når kan man beise terrassen?

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Ny terrasse på en dag
Utendørs

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Gi terrassen en ny start

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.