Kategorier

Meny

Konto

Fliser av plast - inne og ute

Bruksområdene for plastfliser er mange fordi de er slitesterke og ikke påvirket av årstidenes temperatursvingninger.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fliser av plast - inne og ute

Foto: Produsent

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruksområder er verandaer og terrasser, hobbyrom, vaskerom og andre hjemmemiljøer hvor det er ekstra slitasje på gulvet. Denne Bergo-flisen produseres i det gjenvinningsbare materialet polypropylen.

Plastflisene har til nå vært på markedet i mønsteråpne varianter. Nå har de også kommet i en dekkende utgave som gjør at man får en helhetlig flate. Med fliser i et utvalg av standardfarger kan du også legge sitt eget mønster. Bruk av to farger gir et annet gulv enn ved bruk av ensfarget..

Enkel montering

Flisene leveres i størrelsen 37,8 x 37,8 cm i 1 cm tykkelse. De er enkle å montere - uten spesialverktøy, lim eller skruer. De slås enkelt sammen med en gummiklubbe eller lignende. Ved endeløsninger kappes flisene med stikksag. Flisene kan lett flyttes om man ønsker forandringer.

Passende lister

Ekstrautstyr hører også med - kantlister for å gi en pen avslutning eller hjørnelister. Dekor- eller kabellister bruker du for å få en ekstra dekorasjon eller fordi det er lagt kabler opp fra gulvet. Det finnes også fugelister til bruk innendørs - de tåler ikke kulde.

Materialet i plast gjør at flisene er lette å renhold. De tåler mye vann og spyles rene. Eller de rengjøres på tradisjonell vis med støvsuger eller mopp.

Disse fører produktet

Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]