Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fliser av plast - inne og ute

Bruksområdene for plastfliser er mange fordi de er slitesterke og ikke påvirket av årstidenes temperatursvingninger.

  • Sterke plastfliser egne seg godt til verandaer, her lagt i et rutemønster.

    Foto:

  • Nærmest den åpne Bergo-varianten; deretter det nye heldekkende alternativ.

    Foto:

  • Til rom med mye tråkk - for eksempel til ytterganger.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Bruksområder er verandaer og terrasser, hobbyrom, vaskerom og andre hjemmemiljøer hvor det er ekstra slitasje på gulvet. Denne Bergo-flisen produseres i det gjenvinningsbare materialet polypropylen.

Plastflisene har til nå vært på markedet i mønsteråpne varianter. Nå har de også kommet i en dekkende utgave som gjør at man får en helhetlig flate. Med fliser i et utvalg av standardfarger kan du også legge sitt eget mønster. Bruk av to farger gir et annet gulv enn ved bruk av ensfarget..

Enkel montering

Flisene leveres i størrelsen 37,8 x 37,8 cm i 1 cm tykkelse. De er enkle å montere - uten spesialverktøy, lim eller skruer. De slås enkelt sammen med en gummiklubbe eller lignende. Ved endeløsninger kappes flisene med stikksag. Flisene kan lett flyttes om man ønsker forandringer.

Passende lister

Ekstrautstyr hører også med - kantlister for å gi en pen avslutning eller hjørnelister. Dekor- eller kabellister bruker du for å få en ekstra dekorasjon eller fordi det er lagt kabler opp fra gulvet. Det finnes også fugelister til bruk innendørs - de tåler ikke kulde.

Materialet i plast gjør at flisene er lette å renhold. De tåler mye vann og spyles rene. Eller de rengjøres på tradisjonell vis med støvsuger eller mopp.

Oppdatert: 13.02.2014  

Disse fører produktet

Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]