IFI logo
Se flere bilder
Nytt balkonggulv?

Foto:

Nytt balkonggulv?

Har du behov for et gulv som tåler mye fuktighet eller slitasje, og samtidig er pent og vedlikeholdsfritt?

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da kan den såkalte Bergoplattan være et godt alternativ. Det unike med dette gulvet er at det drenerer bort vann, og alltid holder en tørr og fuktfri overflate.

- Dette er et svært anvendelig produkt med utallige bruksområder, sier Espen Josten hos Storeys. Gulvet kan legges på alle typer underlag, og egner seg særlig godt for flater som utsettes for mye fuktighet eller slitasje, slik som terrassen, garasjen, boden, vaskerommet eller badstuen.

 

Perfekt for terrassen eller balkongen

Terrassen og balkongen blir utsatt for store påkjenninger i løpet av året, i form av regn, snø og frost. Hvis ikke underlaget tåler påkjenningene, vil det kunne sprekke opp å bli stygt.

Bergoplattan derimot tåler alt slags vær, og holder seg like godt sommer som vinter. I tillegg fører gulvets drenerende egenskaper til at det alltid kjennes tørt og behagelig, selv rett etter en kraftig regnskur. Gulvet hindrer i tillegg at vann blir liggende inn mot betonggulvet, noe som kan føre til vondt lukt og sprekker.

I garasjen

Et annet alternativ er å legge Bergoplattan i garasjen. Ikke bare vil garasjen din alltid se ren og velholdt ut, men det vil også være svært praktisk og behagelig å gå på. Skulle én av platene bli ødelagt eller skitten, skifter du bare denne, og lar resten av gulvet ligge.  

Disse fører produktet
  • Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Når kan man beise terrassen?

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Asset 6_01
Selvrensende maling og dekkbeis test
Utendørs

Selvrensende maling og dekkbeis test

Med selvrensende maling eller dekkbeis som har Smart Flow-teknologi kan du male 20 prosent lengre per dypp i bøtta, sier ekspertene. Den selvrensende teknologien skal også sørge for...

Asset 6_01
Ny terrasse på en dag
Utendørs

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Gi terrassen en ny start

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Annonse
HappyHomes annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.