Kategorier

Meny

Konto

Nytt balkonggulv?

Har du behov for et gulv som tåler mye fuktighet eller slitasje, og samtidig er pent og vedlikeholdsfritt?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nytt balkonggulv?

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da kan den såkalte Bergoplattan være et godt alternativ. Det unike med dette gulvet er at det drenerer bort vann, og alltid holder en tørr og fuktfri overflate.

- Dette er et svært anvendelig produkt med utallige bruksområder, sier Espen Josten hos Storeys. Gulvet kan legges på alle typer underlag, og egner seg særlig godt for flater som utsettes for mye fuktighet eller slitasje, slik som terrassen, garasjen, boden, vaskerommet eller badstuen.

 

Perfekt for terrassen eller balkongen

Terrassen og balkongen blir utsatt for store påkjenninger i løpet av året, i form av regn, snø og frost. Hvis ikke underlaget tåler påkjenningene, vil det kunne sprekke opp å bli stygt.

Bergoplattan derimot tåler alt slags vær, og holder seg like godt sommer som vinter. I tillegg fører gulvets drenerende egenskaper til at det alltid kjennes tørt og behagelig, selv rett etter en kraftig regnskur. Gulvet hindrer i tillegg at vann blir liggende inn mot betonggulvet, noe som kan føre til vondt lukt og sprekker.

I garasjen

Et annet alternativ er å legge Bergoplattan i garasjen. Ikke bare vil garasjen din alltid se ren og velholdt ut, men det vil også være svært praktisk og behagelig å gå på. Skulle én av platene bli ødelagt eller skitten, skifter du bare denne, og lar resten av gulvet ligge.  

Disse fører produktet

Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]