Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Finish og presisjon i fokus

Vi kan ikke få sagt det mange nok ganger: godt verktøy er halve jobben når man maler! Og det kommer stadig nye pensler som skal gjøre jobben enklere for deg. Jordans siste nyhet er så bra at produsenten oppfordrer til å bytte ut kjeledressen med smoking.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Finish og presisjon i fokus

Foto: Jordan

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De vanntynnede malingene som nå tar over for de tradisjonelle oljemalingene setter helt andre krav til malerverktøy og påføringsjobb. Dette fordi de ikke flyter like lett ut og fordi de tørker langt raskere.

- Med de tradisjonelle løsemiddeltynnede oljemalingene kunne man gjerne gå over veggen og glatte overflaten til sist. Det går ikke med dagens malinger. Nå bør helst finishen sitte på første strøk, forteller produktsjef i Jordan Tobias Anderson.

Ny pensel til vanntynnet maling

Som et resultat av dette lanseres det nå stadig nye pensler som er spesielt beregnet for denne jobben. Siste tilskudd er Jordans forbedrede pensler i Ultimate-serien. Ifølge produsenten er dette den beste penselen de noen gang har lansert.

- Designet er forbedret, ergonomien er forbedret, og ikke minst har vi også funnet frem til en ny blanding av syntetmaterialer i busten som gjør at man får en penere finish og bedre presisjon enn med andre pensler, forteller Andersson.

La penselen gjøre jobben

En pensel med dårlig bustkvalitet vil legge igjen det meste av malingen der du setter ned penselen. Mens en pensel av god kvalitet har evne til å suge opp mye maling når du dypper, for så å legge igjen malingen i et jevnt dekk når du påfører. Men når man bruker en god pensel er det viktig å la penselen gjøre jobben. Trykker du for hardt mot underlaget, får du ikke utnyttet dens gode kvaliteter.

Ergonomisk riktig

Ulitmate-serien er også utviklet for å være bra for håndleddene dine. Du har mulighet til å holde penselen i tre ulike grep, slik at du unngår statiske arbeidsstillinger og belastningsskader. Fullhåndsgrep innebærer at man bruker hele hånden og egner seg til maling av store flater. Blyantgrep er det beste for presisjonsmaling. Skal man male i hjørner og kroker, bruker man grepet nærmest busten, men dersom man skal male en lang strek, for eksempel inntil en list, lønner det seg å holde lenger ut på skaftet.

Mer informasjon

www.jordan.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]