IFI logo
Se flere bilder
Fargedagen 2012

Foto:

Fargedagen 2012

Fargedagen 2012 gikk av stabelen 3. mai, og tema "Bli med å male utemøblene" har vært godt mottatt landet rundt.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fargedagen er ifi.no sitt bidrag for å få folk til å sette litt farge på hverdagen og skape en felles start på våroppussingen. Ved hjelp av enkle midler og få timers arbeid kan man man få en uteplass som innbyr til festligheter hele sesongen.

Årets tema "Bli med å male utemøblene" har høstet begeistring landet rundt, og mange er glade for at det endelig skal være litt farge på uteplassen.

Lokale arrangement

En rekke fargehandlere og byggvarehus rundt i landet har hatt egne arrangementer for å skape blest i sitt distrikt. Blå og røde boller og malte krakker i Hønefoss, sjablongmalte stoler i Prestfoss og demonstrasjoner av fremgangsmåte på Maxbo Hvam for å nevne noe. 

Gjør det selv eller lei inn hjelp

Å forvandle noen gamle tremøbler til fargerike vitamininnsprøytninger tar ikke mange timene, og er derfor et overkommelig prosjekt for mange.

- Det er ikke vanskelig å male møblene selv, men om man ikke har tid og anledning er det selvfølgelig fullt mulig å leie hjelp til å gjøre jobben. Det finnes en del profesjonelle malere som gjerne tar på seg mindre jobber av denne typen også, sier Kristian Owren hos ifi.no.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.