Kategorier

Meny

Konto

Få julen opp og ned i en fei!

Wall-stickers er en rask måte å dekorere til jul på. Utvalget er stort fra mange leverandører. Den som heller vil lage pynten selv, kan bruke et selvklebende tekstil, og klippe ut valgfrie julemotiver i flere farger.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Få julen opp og ned i en fei!

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wall-stickers er en lettvint måte å pynte på, og like enkelt og greit er det å ta dem ned etter helgene.

Stickers finnes i mange fasonger og størrelser. Flere leverandører tilbyr julemotiver og kolleksjonene favner bredt: her finnes tradisjonelle nisser i julefarger, glitrende snøkrystaller, profiler av nisseprosesjoner, søte engler, overdådig pyntete juletrær og trendriktige rådyr, med mer.

For å få merkene til å feste til veggen er det viktig at underlaget er jevnt, glatt

Øglestoff i fri form

Vil du heller lage egne juledekorasjoner er det selvklebende stoffet Gekko et alternativ. Stoffets overflate er silikonbasert og fester til alle glatte flater. Det kan og kan tas av og på mange ganger og kan vaskes uten å miste effekt. Velg mellom å selv klippe til i ønsket fasong, eller å kjøpe i ferdige figurer eller former.

Stoffet kommer i flere grader av transparens og i mange farger og teksturer. Ved å klippe ut sesongpregede figurer: grantrær, pepperkakemenn, stjerner, englevinger eller nisser i stoffet og sett dem på vinduet får du pynt med funksjon.

Slik får du vakker pryd med julepreg som kan brukes igjen og igjen, år etter år.

Les mer

Alfort & Cronholm 

INTAG J. Sveen

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]