Kategorier

Meny

Konto

Et bad for mannen

Når han måtte betale hele gildet, kunne han jammen få bestemme litt også, tenkte gubben og forlangte å få pusse opp badet helt etter egen smak. Og jammen sa kjerringa ja!

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Et bad for mannen

Foto: Ketil Jacobsen og Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Én betingelse stilte hun imidlertid: Hun ville dekorere barneværelsene alene, uten innblanding.  Det var greit for Rolf: - Jeg var lykkelig over å få sette mitt eget preg på badeværelset.  Vi menn har altfor lett for å overlate alle innredningsvalgene til kona.  Det er synd, for vi har da en smak vi også og vi skal jo også trives i hjemmene våre!  Det gjør jo ikke noe om det synes på sofaer og bord at møblene er valgt ut av en mann.

Sårt punkt

Akkurat sofaen er et litt sårt punkt for Rolf.  For noen år tilbake kjøpte han og kona en gul sofa.  Rolf ville helst ha hatt den i blått.  Den dag i dag mener han bestemt at blått hadde passet bedre.  Det ergrer ham og gjorde han enda mer oppsatt på at neste gang skulle han ha et vektigere ord med i laget.  Det vektigste ordet.  Han skulle bestemme ALT - iallfall i ett rom.  Det overrasket ham at kona gikk med på å overlate nettopp badet til ham - alle kvinner har jo et spesielt forhold til dette rommet.  Desto hyggeligere gjort av henne, tenkte Rolf og gikk glad og fornøyd løs på oppgaven.

Forskrekket kone og venner

Alle i  parets omgangskrets ble forskrekket da de hørte om Rolfs oppussingsplaner - "det var da ikke så lenge siden sist badet ble pusset opp og det var da så fint der!"  Men Rolf syntes det var altfor mørkt.  De mørke veggene gjorde at rommet, som allerede var lite, virket ekstra trangt.  Kona var enig, men trodde mannen var "splitter pine gal" da han satte inn et svært badekar til to personer.  Men Rolf ville ha massasjebadekar til seg og kona. Plassproblemet fikk han rydde opp i etterpå...

Mørkt ble lyst og delikat

Rolf  røsket ut de mørke platene på veggene og erstattet dem med beige, små fliser, nærmest mosaikkfliser.  - Jeg syntes det var så fint at de var litt uregelmessige, sier han. For å stramme opp inntrykket litt og også gjøre veggen litt mer "levende" kostet han på seg en flisebord - og et matchende bilde i fliser midt på den ene veggen.  Også på gulvet ble det lagt nye fliser.

Det var ikke fritt for at det nyanskaffede badekaret ruvet litt i det trange badeværelset.  Rolf valgte derfor en mindre servant og en ny, nettere type baderomsinnredning.  Speildører foran baderomshyllene og innebygget lys i glasskapene er plassbesparende samtidig som det gir et lettere, luftigere inntrykk.

Begge fornøyde

Kona ble meget lettet og fornøyd da hun så badet ferdig.  Det viste seg å være helt ufarlig å la Rolf  ta alle avgjørelsene.  Siden har hun spedd på med ting og tang hun synes passer inn og som Rolf sier det :  - Jeg  gjorde badet delikat og lekkert, men konas siste hånd på verket satte prikken over i-en.  Det innrømmer jeg gjerne.

Dette ble brukt:

Flis vegg: Aquileia 0515600 Miele - HÖGANÄS

Fliser vegg bilde: Aguileia Bronzo Pavone 0515649  - HÖGANÄS

Fliser bård: Aquileia Bronzo Fascia list - HÖGANÄS

Flis gulv: Domus Aurea Augusto 0554345

Håndklær: NORDISK FJER NORGE

Hjørnekar: Hurricane massasjebad - FJORDBAD

Blandebatteri: ALESSI - ORAS

Listverk: DECO SYSTEMS

Innredning: TEMA TRADING

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]