Kategorier

Meny

Konto

Enkel rengjøring med rens på sprayboks

Med avfettingsmiddel på sprayboks er det enkelt å rengjøre alle underlag, og å rense flater før maling.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Glem kjerringråd om rengjøring med sitrusspray, eddik og salmiakk. Den populære serien Quick Bengalack er utvidet med en enkel rensespray. Quick Bengalack Avfetting rengjør malte flater, glass, plast eller metall, og rengjør flatene før de males. Avfettingssprayen kan også brukes til vanlig rengjøring av flater som er blitt skitne – uten å skade underlaget. 

Universalrens

– Avfettingen kan brukes til alt fra avfetting av metaller, fettfilteret til kjøkkenviften, til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker. Den fjerner også gammel skismøring og gjør skiene klare for en ny tur, sier Thomas Løvald hos produsenten Quick Bengalack.

Sprayen påføres underlaget og får virke i 15- 30 sekunder, før den tørkes vekk med lofri klut. Eventuelle rester av rensen damper raskt bort.

Dele på Pinterest Quick Bengalack Avfetting på sprayboks

Foto: Robert Walmann/ifi.no

ENKEL FORNYING: Sprayen gjør fornyelse av gamle gjenstander meget enkel. Spray på, la virke, tørk av. Deretter kan du male!

Alt kan fornyes

Quick Bengalack Avfetting er spesielt tilpasset bruk før møbler og gjenstander males med spraylakkene i serien Quick Bengalack. Med rens og maling på sprayboks er det enkelt å gjenbruke ting og å gi gamle saker nytt liv som trendy interiørdetaljer. Quick Bengalack finnes i 28 farger i silkematt glans, og fire farger i blank glans. Dessuten finnes en effektspray som gir et metallisk skimmer til overflaten, og spraymaling som kan påføres direkte på rust. Alt kan fornyes med spray!

 

 

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]