IFI logo
Se flere bilder
Ehrenborg på plass i Norge

Foto: Harald Sola Berentsen/ifi.no og Ehrenborg

Ehrenborg på plass i Norge

Den svenske gulvleverandøren har etablert eget datterselskap i Norge.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Det har seg slik, forteller daglig leder Carsten Wind i Ehrenborg AS, - at jeg har godt kjennskap til det norske markedet og hvordan det fungerer. Våre ulike produkter er allerede godt kjent her i landet og da det ble snakk om å etablere seg her med eget AS, var det vel ikke så unaturlig at jeg ble bedt om å hjelpe til. Det skal også sies at vi på nyåret kommer til å etablere tilsvarende datterselskap i Danmark, men varesortimentet vil nødvendigvis variere noe fra land til land. 

Se flere bilder
- Vi har stor tro på at omsetningen av våre ulike gulvbelegg skal kunne øke sterkt i Norge i årene som kommer, ikke minst når det gjelder våre PVC-frie produkter, forteller Carsten Wind.

Foto:

- Vi har stor tro på at omsetningen av våre ulike gulvbelegg skal kunne øke sterkt i Norge i årene som kommer, ikke minst når det gjelder våre PVC-frie produkter, forteller Carsten Wind.

Bedre service

– Vi blir et perfekt brohode mellom vårt hovedkontor i Göteborg og våre forhandlere rundt om i landet, understreker Carsten Wind. - Vår egen salgsorganisasjonen skal forhåpentlig styrkes med ytterligere to til tre medarbeidere i løpet av kort tid, foreløpig er det bare jeg og nyansatte Kenneth Lundsberg som utgjør Norgeskontoret her på Skøyen i Oslo. Vi ser også at det ligger et stort vekstpotensial i å forsterke servicen overfor våre eksisterende forhandlere. Tettere oppfølging innen nettverket og sterkere satsing på markedsføring skal forhåpentligvis gi resultater.

Sortiment

Ehrenborgs sortiment består av tekstile gulv, halvharde gulv, gummigulv og LVT – alt av høy kvalitet. Produktene er utviklet i samarbeid med samarbeidende gulvprodusenter – alltid med sikte på å oppnå miljøvennlige løsninger. I 2006 lanserte selskapet sitt eget varemerke – Nordic Flooring – et LVT-produkt av høy kvalitet, primært beregnet på offentlige miljøer. Produktet tilbys i dag over hele Europa.

Se flere bilder
Upofloor er en av Ehrenborgs bestselgere i Norge.

Foto:

Upofloor er en av Ehrenborgs bestselgere i Norge.

Allerede betydningsfulle kunder og samarbeidspartnere

Ehrenborgs produkter har allerede et godt fotfeste i det norske gulvmiljøet, spesielt med sitt hovedprodukt som selskapet har utviklet selv, LVT-konseptet Nordic Flooring. Det er ikke uten grunn at Ehrenborg har betydelige navn som blant annet Volvo, Nordea og Varner-Gruppen på sin kundeliste. Det eksisterende forhandlernettet her i landet består i dag av forretninger, gulventreprenører og gulvleggere. Vi håper at dette nettet skal vokse. Men vi ser det også som en viktig oppgave å etablere bedre og tettere kommunikasjon med landets arkitekter, interiørarkitekter, totalentreprenører og byggherrer.

For mer informasjon:

www.ehrenborg.se

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.