IFI logo
Se flere bilder
Egen maling til keramiske fliser

Foto:

Egen maling til keramiske fliser

Keramiske fliser varer lenge, veldig lenge, men de kan bli matte og stygge. Dessuten er det alltid de som ønsker et fargeskifte. Nå kan man på en enkel måte fornye på badet eller kjøkkenet uten den store jobben det er å ta ned flisene.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flisemalingen påføres direkte på underlaget, men sørg for flisene er tørre og fri for all smuss. Ved bruk av spray er overflaten tørr på 30-40 minutter, gjennomtørr etter 24 timer. Ved bruk av pensel eller rulle er den overflatetørr på en time og klar for en eventuell ny påføring etter fire timer.

Produktet, spesielt til bruk på veggfliser, leveres både i sprayboks og i vanlig boks med bruk av pensel eller rulle. Med i pakken hører også en såkalt fugepenn til bruk mellom flisene. Flisemalingen er vannbasert og leveres i 12 farger, farger utviklet etter de keramiske fliser som selger best for tiden.

Malingen er utviklet spesielt til bruk på keramiske fliser, av leverandøren Plasti-Kote i USA, representert i Norge av Alanor AS. Den er betegnet som en Hi-Gloss Flisemaling, altså med et blankt eller glanset utseende.

Se flere bilder
Egen maling til keramiske fliser

Foto:

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.