IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Effektiv rengjøring av stekeovnen

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Effektiv rengjøring av stekeovnen

Er stekeovnen full av fastbrent fett etter mange hyggelige middager? Noen ganger trengs det spesialmidler for å få den helt ren.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innbrente rester av fett og andre matrester på grill og i stekeovn, og soting fra vedovn og peiser kan være en vanskelige å fjerne uten effektive rensemidler.

Slik gjør du det

Kemetyl Grill & Ovn Cleaner er et godt alternativ på de vanskelige flekkene, så vi beskriver her fremgangsmåten for dette produktet. Velger du et annet rensemiddel, følger du produsentens anvisninger.

Spray på rensemiddelet, og la rensesprayen virke i 30 sekunder før du børster eller tørker av flatene. Til slutt skyller du rikelig med vann.

Er ovnen eller grillen spesielt skitten med mye smuss og fett bør du la sprayen virke i ett minutt. Dersom det ikke løser problemet, gjentar du behandlingen etter behov.

Men pass på, produktet er etsende, så gummihansker er et must! Og produktet er ikke egnet på aluminium.

Se flere bilder
Slik gjør du det

Foto:

Flere bruksområder

I tillegg til rengjøring av stekeovnen, er produktet perfekt til rengjøring av glassdører til peis eller til grillen.

Enten du har en stor verandagrill eller en liten bærbar grill, er vedlikeholdet avgjørende for at den skal være delikat, hygienisk, og ha et langt liv. Du sprayer ganske enkelt på Grill & Ovnsrens og lar det virke i 30 sekunder. Deretter tørker du av med en fuktig klut, svamp eller skyll av med rent vann. Det er viktig at grillrensen ikke tørker helt inn før du tørker eller skyller av overflaten. Husk også at en grill som er full av fett og gamle matrester kan være brannfarlig. Grill & Ovnsrens er etsende - bruk gummihansker.

 

Mer informasjon

www.kemetyl.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.