Kategorier

Meny

Konto

Bli sett - gå lett

Gulvprodusentene kappes om å lage lekre gulv, og et flott gulv blir garantert lagt merke til både av naboen og av dem som følger interiørtrendene.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Bli sett - gå lett

Foto: Produsenten

Et godt gulv skal både være godt å gå på og vare en stund, og stadig flere ønsker at gulvet skal matche den stilen de har ellers i interiøret. Med dagens tallrike gulvtyper er det fullt mulig. Om man synes det er vanskelig å finne det rette gulvet, kan man for eksempel få gode råd av en interiørkonsulent eller interiørarkitekt. Å kikke i ulike interiørmagasiner eller sjekke gulvprodusentenes nettsider er andre muligheter.

Mange mønster

Det klassiske vinylgulvet Tarkett Extra kommer nå i 18 ulike mønstre og er et populært vinylgulv i Norden. Blant de 18 nye mønstrene Tarkett nå lanserer finner vi blant annet trendy tremønster, flismønster og betongmønster. 

- De nye tremønstrene fremstår som meget naturtro, og er enda mer autentiske enn tidligere tremønster. Med sine mørke nyanser og et mønster som ligner naturlig tre tilfører det svarte Tarkett Extra Flanders gulvene en ny dimensjon, sier Bodil Vassli, salgssjef hos Tarkett.

Vinylgulvene har en tykkelse på 2,2 mm og kommer i bredder på 2, 3 og 4 meter.

Vintage for de unge

Gulvprodusenten presenterer også fire nye mønster i sin Cool & Colour-kolleksjon, en kolleksjon som har blitt spesielt populær blant interiørarkitekter.

Flere av mønstrene er i vintagestil: Cool & Colour Trend Pine er tregulvmønstret i flere fargenyanser og Metalloid Beige gir et metallaktig preg.

- Cool & Colour er et perfekt gulv til tenåringens rom. Det gir rommet et nytt uttrykk uten at det koster for mye. Spesielt er de litt dristige Cool & Colour gulvene populære blant unge, forteller salgssjefen. Cool & Colour vinylgulv har en tykkelse på 2,6 mm og kommer i bredde på 4 meter.

Mange mønster gir mange muligheter. Det er bare å la oppussingsånden komme over en!

Mer informasjon

www.tarkett.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]