IFI logo
Annonsørinnhold
Se flere bilder
Bli med i Sikas julekalender, her er luke 1!

Foto: Sika Norge

Bli med i Sikas julekalender, her er luke 1!

Sika byr på god julestemning og kjører en ukentlig julekalender der du kan vinne en rekke praktiske produkter. Med innholdet i denne luken kan du lime sammen smykker og julepynt, reparere klær, eller tette sprekker du vil ha bort før gjestene kommer.

I første luke finner vi fem produkter fra Casco. Det er typisk at julepynten vi pakket ned i januar har fått litt hard medfart i esken det ble ryddet ned i. Enten det er juletrepynt som har fått slått av en del eller en engel i keramikk som har mistet vingene – det meste kan limes sammen igjen. I tillegg til lim er det i denne luken også ulike sparkelprodukter.

 

Julekalenderen kan du følge i Sika sine sosiale medier, både på Facebook og på Instagram. Det trekkes to vinnere, én fra Instagram og én fra Facebook. 

Expresslim til alt smått

Se flere bilder
expresslim i emballasje

Foto: Sika Norge

CASCO EXPRESSLIM for små reparasjoner.    

For både porøse og ikke-porøse materialer er tubene med Casco Expresslim akkurat det du trenger for små reparasjoner. På 30 sekunder fester den sammen metall, stein, porselen, keramikk, gummi, hardplast, tre, kork, lær og mer. I pakken er det fire små tuber, så det du ikke trenger før jul kan du fint la ligge i roteskuffen til neste gang noe går i stykker.

Universal kraft

Se flere bilder
CASCO UNIVERSAL KRAFT i emballasje

Foto: Sika Norge

CASCO UNIVERSAL KRAFT tåler kjemikalier.    

Casco Universal Kraft er et kontaktlim, som har god bestandighet mot olje, bensin, vann og såkalte husholdningskjemikalier – altså ulike såper, klor og lignende. Dette limet er også allsidig og egnet for tre, porselen, glass, keramikk, lær, metall, plast, papir og slikt. Limet er likevel beregnet for liming av PVC-belegg til gulv og vegg, gulvlister og trappeneser av gummi. Så her kan du i tillegg til å lime skosålen på vinterskoa, fikse opp i småting i hjemmet.

Fiks med SuperFix

Se flere bilder
CASCO SUPERFIX i emballasje

Foto: Sika Norge

CASCO SUPERFIX, limer ute og inne.    

Dette limet er et monteringslim, og det er sterkt og elastisk. Limet er egnet både innendørs og utendørs, og tåler vann og kjemikalier svært godt – det kan til og med brukes under vann! Så er det noe du trenger å fikse av listverk, fliser eller bygningsplater er det bare å sette i gang. Det bør ikke være kaldere enn fem plussgrader når du bruker limet, men når det har herdet tåler det fra minus 30 til pluss hundre.

 

 

OneFill Premium for å fylle hull

Se flere bilder
ONEFILL PREMIUM BOKS

Foto: Sika Norge

ONEFILL PREMIUM tetter uten å krympe.    

Har du spikerhull, skruehull og andre hull i veggen du helst vil fikse før gjestene kommer, er det fort gjort med denne. Produktet er ferdigblandet på boksen, og produktet krymper ikke mens det tørker, som betyr at du kan sparkle hull helt opp til fem centimeter. Den kan brukes på treverk, mur, betong, metall og finerplater, både inne og ute. Når den har herdet kan du både skru og spikre i massen.

MultiFill på tube

Se flere bilder
MULTIFILL tube.

Foto: Sika Norge

MULTIFILL sparkel på tube.    

Dette er en hvit og ferdigblandet reparasjonssparkel, og kommer praktisk på tube. Denne fyller sprekker opp til 1 centimeter om gangen, og kan brukes på mange ulike typer materialer, som tre, beting, metall og bygningsplater, både inne og ute.

Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.