Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Behandling av hagemøbler i teak

Hagemøbler av tre vil som alt annet utendørs preges av vær og vind; de blir skitne av sot fra luften og det kan sette seg sopp. Hagemøbler av teak vil automatisk etter tid få en grå patina.

cloud_download
fullscreen
  • Se på ryggpartiet hvor halvparten av det gråsotete treverket er renset og rengjort med Trip Traps tokomponent-system.

    Foto:

  • Påføring av toppstrøk i form av oljebehandling etter rens og rengjøring. Her er det gjort på ryggpartiet og de to nærmeste bord på setet.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Problemet løses ved å bruke et tokomponentsystem fra produsenten Trip Trap, som også fjerner tidligere oljebehandlinger på teakmøblene. Produktene til rengjøringen er et A-produkt som er rens og et B-produkt til rengjøring. Det første man gjør er å spyle møblene skikkelig. Mens de er våte brukes rensemiddelet ved å påføres og børste treverket med en gulvbørste/nylonbørste. Man ser raskt at noe skjer; treverket blir blå-sort! Så går man direkte over og bruker rengjøringsmiddelet vått-i-vått, spyler deretter og sliper overflaten litt med sandpapir når treet er tørt. Dermed er treverket rent som nytt.

Møblene får tilslutt en oljebehandling med en egen møbelolje, som finnes både med og uten farge.

Man behøver ikke rense teakmøblene helt hvert år. I stedet kan man bruke den enklere løsning med enkomponent-produktet Trip Trap Møbel-Rens årlig og deretter oljebehandle en gang pr. sesong.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]