IFI logo
Se flere bilder
Vårpuss i borettslaget

Foto: Nordsjö/Blink hus

Vårpuss i borettslaget

Våren er dugnadstid for borettslag landet rundt uansett hva Narvestad eller andre vaktmestere måtte mene. For mange borettslag er dette et ressurskrevende arbeid å både planlegge og gjennomføre, men nå finnes det nyttig hjelp.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skal vi velge én farge, eller en god fargekombinasjon? Hvilken maling gir penest resultat og varer lengst? Tusen spørsmål dukker opp, og mange skal bli enige og få et best mulig resultat når et borettslag skal pusses opp.

En eller flere farger

Skal man bruke én farge eller flere farger? Det kan være godt å få litt kyndig hjelp.

- Nordsjö stiller ekspertise til rådighet for borettslag som vil pusse opp. Ta bilder av borettslaget, send dem til oss og få tre profesjonelle fargeforslag i retur. Tjenesten er kostnadsfri for dem som velger Nordsjö maling, andre belastes kr 500,- pr. fargeforslag, forteller Mette Dahl i Nordsjö.

Med andre ord er det bare å sende inn bilder fra ulike vinkler og områder i borettslaget.

Hjelp til selvhjelp

Hvilken grunning, beis og malingprodukter gir det peneste og mest varige resultatet? Slike viktige spørsmål kan teknisk eksperter bistå med og videre gi hjelp til å velge riktige produkter til eksisterende underlag. Hvordan arbeidet skal utføres på dugnad blant beboerne er et annet tema malingprodusenten kan hjelpe til med.

- Vi bistår med praktiske råd og veiledning, for eksempel på et allmøte før start, så resultatet av dugnadsarbeidet blir best mulig, forklarer Dahl.

Riktig utstyr er halve jobben

Hvor mye og hva slags utstyr som egentlig trengs er en annen problemstilling som må avklares - ikke bare for å gjøre jobben riktig, men også for å spare borettslaget for innkjøp av feil utstyr og misbruk av penger.

- La ekspertene anbefale pensler og regne ut hvilket behov dere har for grunning, maling osv., sier Dahl.

Når avtalen er gjort, pakker Nordsjö-forhandleren nødvendig utstyr og leverer til hver husstand.

- Vi tror dette er interessant for mange lesere i borettslag landet rundt og formidler gjerne kontakt med aktuelle fagpersoner, eventuelt gjennomfører et prosjekt i et aktuelt borettslag, avslutter Mette Dahl i Nordsjö.

Mer informasjon

www.nordsjo.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.