Kategorier

Meny

Konto

Vårens tekstiler

Minimalismen er på vei ut og nye stilretninger har satt sitt preg på vårens tekstiler.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vårens tekstiler

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Det er ikke bare én trend som dominerer denne våren, men flere, sier interiørarkitekt Lotte Spilhaug Iversen.

Shabby Chic

Shabby chic stilen er svært populær blant nordmenn. Den er koselig og kjennetegnes av det romantiske og feminine. Hvite, avslitte tremøbler, pastellfarger, blonder og yndige blomstertrykk. Shabby chic står i sterk kontrast til minimalismens harde og kjølige flater. Stilen er forholdsvis sart og egner seg kanskje ikke til småbarnsfamilien, men er flott i store, gamle leiligheter eller i sommerhuset. 

Barokk

Barokken forbindes gjerne med det prangende og overdådige. Flotte utskjæringer, perler, gull, ornamentale tapet og store prismekroner. Tekstilene er gjerne tunge og eksklusive med flotte broderier eller viktorianske blonder. Trenden i vår er å blande elementer fra barokken med det moderne, noe som skaper spennende kontraster. 

   

Retro

   

Det er fortsatt mye retro denne våren. Mønstrene kjenner vi fra 1960-1970 tallet, men fargene er blitt friskere siden den gang. Oransje, olivengrønn, rosa, havblått og rødt er farger som går igjen. Møblene er organiske med runde hjørner og former, og kommer gjerne i plast. Stilen bør ikke overdrives men brukes til å livne opp et nøytralt interiør. 

Disse fører produktene:

Green Apple, tlf: 23 13 14 00

Borås Cotton, tlf: 22 46 98 60

Noma Ltd, tlf: 99 59 46 24

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]